Hava Durumu

Ertuğrul Ersoy: Kırılma maçlarını kazanamıyoruz

Gelişmekte olan bir takım kimliğinde bulunduklarını belirten Ertuğrul Ersoy, Sönmez Medya'ya konuştu. Ertuğrul, "Antalyaspor maçını kazanmamız gerekiyordu. Ama çok aşikar. Kırılma maçlarında bizim problemlerimiz var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul Ersoy: Kırılma maçlarını kazanamıyoruz

HABER I Tolga ÖZTAŞ

HEPİMİZ ÇOK ÜZGÜNÜZ

Bursaspor kaptanı Ertuğrul Ersoy, Sönmez Medya'ya açıklamalarda bulundu. Antalyaspor yenilgisi nedeniyle çok üzgün olduklarını belirten genç futbolcu camiadan özür diledi. Ertuğrul takım olarak yaşadıkları en büyük problemi "İki hafta kazanarak iyi skor yakalık. Ardından Antalyaspor maçını kazanmamız gerekiyordu. Ama çok aşikar. Kırılma maçlarında bizim problemlerimiz var. Takım olarak çok üzgünüz. Özellikle ben, çok üzgünüm. Bu maçı kazanıp, daha farklı yerlere gidebilirdik. Fakat hiçbir şey bitmiş değil. Önümüzde Göztepe ve Malatyaspor maçları var. Bu iki maçı da kazanabiliriz. 6 puan bizi bekliyor." sözleriyle ifade etti.

NAZAR BONCUĞU OLSUN

Taraftara destekleri için teşekkür eden, Bursaspor kaptanı Ertuğrul Ersoy, "Camiamızdan, bizleri susmadan destekleyen herkesten çok özür diliyoruz. Sorumluluk bizlere ait. Bunun üstesinden gelecek olanlar da biziz. Her zamanki gibi bize destek olmaya devam etsinler. O kadar kötü futbola rağmen küçücük bir tepki bile yoktu. Genç bir takımız. Gelişmekte olan bir takımız. Altyapı ağırlıklı oynuyoruz. Taraftarımız da zaten bunu istiyor. Takımlar böyle durumlar yaşayabiliyor.Bu yenilgi de nazar boncuğu olsun. İnşallah Göztepe ve Malatya maçlarını kazanıp 6 puan alarak ilk devreyi kafamız rahat bir şekilde bitirmek istiyoruz." dedi.

AYTAÇ KARA'NIN AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.