Hava Durumu

Eşine kurşun yağdırmıştı! 17 yıl hapis cezası verildi

İstanbul'da 5 yaşındaki kızının önünde boşanma aşamasında olduğu eşine kurşun yağdırarak tekerlekli sandalyeye mahkum bırakan Samet Mutlu'nun, "eşi kasten öldürmeye teşebbüs" ve "silahla tehdit" suçlarından 17 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kararı duyunca gözyaşlarına boğulan Sabiha Mutlu, "Evlendiğimden beri beni her zaman dövdü. İlk defa ceza aldı. Belki benim bacaklarıma mal oldu ama o ceza aldı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2021 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşine kurşun yağdırmıştı! 17 yıl hapis cezası verildi

Miliyet'ten Damla Güler'in haberine göre, İstanbul Şişli'de 23 Mayıs tarihinde boşanma aşamasında olduğu 8 yıllık eşi Sabiha Mutlu'ya kızının gözünün önünde kurşun yağdıran Samet Mutlu'nun yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Samet Mutlu ile Sabiha Mutlu avukatlarıyla birlikte katıldı. Duruşmaya ilk kez katılan sanığı karşısında gören Sabiha Mutlu, gözyaşlarını tutamadı. Sanığın ise gözlerini Sabiha Mutlu'nun üstünden ayırmaması dikkat çekti. Duruşmada söz verilen Sabiha Mutlu'nun avukatı, sanığın eylemi planlayarak gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Sanık savunmasını indirimden faydalanmak üzerine kurmuştur. Dinlettiği tanıklar da bu yönde beyanda bulunmuştur" dedi.

17 YIL HAPİS CEZASI

Verilen kısa bir açıklamanın ardından mahkeme sanık Samet Mutlu'yu, "eşi kasten öldürmeye teşebbüs" ve "silahla tehdit" suçundan 17 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı. Kararın okunmasının ardından sanık Samet Mutlu'nun annesi Aysel Mutlu, "Olamaz bu annem ben sensiz yapamam güzel oğlum. Sağ ol Sabiha" diyerek gözyaşı döktü. Sabiha Mutlu'nun annesi ise kararı dinlerken baygınlık geçirdi.

"İLK DEFA CEZA ALDI"

Duruşmanın ardından verilen karardan çok mutlu olduğunu söyleyen Sabiha Mutlu, "Ben evlendiğim dönemden beri, yaklaşık 10 senedir beni her zaman dövdü ama hiç ceza almadı. İlk defa ceza aldı. Belki benim bacaklarıma mal oldu ama o ceza aldı" diyerek sevinç gözyaşları döktü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.