Hava Durumu

Eski kadın milli futbolcu Bilgin Defterli, erkek takımı çalıştıracak!

Türkiye Kadın Milli Futbol Takımı'nın bir dönem kaptanlığını da yapan 40 yaşındaki Bilgin Defterli, Almanya'da Türkspor Dortmund'da yardımcı antrenörlük görevine getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2020 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2020 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski kadın milli futbolcu Bilgin Defterli, erkek takımı çalıştıracak!

Yeşil sahalara 4 yıl önce veda eden eski milli futbolcu Bilgin Defterli, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. Almanya'da Türkspor Dortmund'da yardımcı antrenörlük görevine getirilen ve kulübün LandesLiga'da mücadele eden erkek takımını çalıştıracak olan Defterli, kariyerinde hayallerine ulaştığını dile getirdi. Bilgin Defterli'nin açıklamaları şöyle:

"ERKEK FUTBOL TAKIMI ÇALIŞTIRMAK İSTİYORDUM"

"Futbol oynadığım dönemlerde hep erkek futbol takımı çalıştırmak istiyordum. Çünkü erkeklerle büyüyüp erkeklerle yetiştiğim için bana zor gelmiyordu. Hani hep soruyorlar; 'Korkuyor musun onlarla çalışmaktan?' Hiçbir zaman korkmadım çünkü alışkın olduğum bir ortam. Onlarla çalışmak bana ayrı bir zevk verecek diye düşünüyorum."

"KADIN FUTBOLCUYA BAĞIRDIĞINDA AĞLAYABİLİYOR"

"Kadınlarla çalışmak duygusal anlamda daha farklı. Erkeklerle çalışmak daha sert, daha bir hırslı oluyorsunuz. Kadın futbolcuya bağırdığın zaman ağlayabiliyor, erkeğe bağırdığın zaman ağlamıyor. Dönüp tekrar hareketleri yapmaya devam ediyor. Kadın futbolcular maalesef öyle değil. İsterdim kadınlarla çalışmak ama hedefimde hep erkekler vardı. Bu da bana kısmet oldu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.