Hava Durumu

Eskişehir Oto Tamirciler Sitesinde patlama

Oto Tamirciler Sitesi'ndeki bir imalathanede meydana gelen patlamada 4 kişi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2012 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2012 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eskişehir Oto Tamirciler Sitesinde patlama
75. Yıl Mahallesi'ndeki Teksan Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
Patlamanın yaşandığı imalathane ile yanındaki iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerine söndürüldü. İtfaiye ve sağlık ekiplerince iş yerlerinde yapılan kontrollerde 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

İl Emniyet Müdürü Kuru
Olay yerinde incelemelerde bulunan Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerinde meydana gelen patlamayla ilgili itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarının ardından gerekli teknik işlemlerin yapılacağını söyledi.
Olayda 4 işçinin hayatını kaybettiğini ifade eden Kuru, ''Ne olup bittiği, teknik çalışmanın ardından belli olacak. Orada bir imalat yapılıyor olabilir. Birtakım beyaz maden torbaları var, onlar incelenecek'' diye konuştu.

Hayatını kaybeden işçilerin isimleri belli oldu
Öte yandan Zafer Akansoy'a ait iş yerinde toplam 5 kişinin çalıştığı, olay sırasında 1 işçinin cuma namazına gittiği, diğer 4 kişinin ise çalıştığı sırada patlama meydana geldiği bildirildi.

Bu arada patlamada hayatını kaybeden işçilerin isimlerinin Ahmet, Melik, İsmail ve Umut olduğu, açık kimlik tespiti için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.