Hava Durumu

EURO 2020'de Attila Szalai fırtınası

Geçtiğimiz sezon ortasında Fenerbahçe'ye transfer olan Attila Szalai, peformansıyla bir anda sarı lacivertli taraftarların sevgilisi haline gelmişti. EURO 2020'de göstereceği performansa göre bonservis bedelini yukarı çekmesi beklenen genç savunmacı, Macaristan'ın 'ölüm grubu'nda yer almasına rağmen özellikle Fransa maçında gösterdiği performansla tam not aldı. Attila Szalai'yi Atletico Madrid'in teknik patronu Diego Simeone'nin yakından takip ettirdiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2021 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2021 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
EURO 2020'de Attila Szalai fırtınası

Attila Szalai, Fenerbahçe'den sonra futboluyla EURO 2020'ye de damga vuruyor. Macaristan formasıyla harika maçlar çıkaran 23 yaşındaki stoper, Fransa karşısında da yıldızlaşırken kendisini takip eden scoutları hayran bıraktı.

Macar Blikk Sport, Atletico Madrid'in teknik patronu Diego Simeone'nin Szalai'nin transferini çok istediğini duyurdu. Szalai'nin babası da, "Avrupa Şampiyonası, Attila için önemli bir aşama. Gözlemcilerin onda baskı yaratacağını düşünmüyorum. Oğlum futboluyla dikkat çekiyor" dedi. Szalai için başta İngiliz kulüpleri ve Atletico Madrid olmak üzere pek çok takımın finallerin ardından ciddi rakamlarla Fenerbahçe'ye teklif yapacağı belirtiliyor.

ALMANYA KARŞISINDA OLACAK!

EURO 2020'de 'ölüm grubu'nda yer alan Macaristan'da forma giyen Szalai, ilk iki maçında Portekiz'den Cristiano Ronaldo ve Jota, ikinci maçında ise Fransa'dan Mbappe, Griezmann ve Benzema karşısına çıkmıştı. Szalai, gruptaki son maçında Alman forvetlere karşı mücadele edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.