Hava Durumu

Evine sığınan kadını takip eden iki adamı öldürdü!

Avustralya'da bir kadın, iki erkekten kaçarken rastgele bir eve sığındı. Kadını kovalayanlar cam kapıyı girip içeri girdi. Ev sahibi Webber içeri giren adamları bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2020 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2020 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evine sığınan kadını takip eden iki adamı öldürdü!

Avustralya'nın Queensland eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Dean Webber, evinde otururken bir anda tanımadığı bir kadın panik içinde kapıyı çalmaya başladı ve kendisini 'çok kötü insanların' takip ettiğini söyledi. Kadının erkek arkadaşı Tom Davy (27) ve arkadaşı Corey Christensen (37) de bir süre sonra Webber'ın kapısına dayandı.Daha sonra evdeki bir cam kapıyı kırarak içeri giren adamların Webber'ın boğazını sıktığı iddia edildi.

Eylül 2018'de yaşanan korkunç olayda hem Davy hem Christensen bıçaklandı. Webber panik halinde acil servisleri arayarak her yerine kan içinde olduğunu söyledi. Olayla ilgili ses kayıtları ise yeni yayınlandı. Webber'ın operatöre "Acil polise ihtiyacım var. Evime zorla giren birisini bıçakladım. Her yer kan içinde. Sanırım onu öldürdüm. Hayatım için endişelendim. Sanırım diğer ikisi beni öldürecek" dediği duyuluyor. Webber'in nefsi müdafaada bulunduğuna karar verildiği için hakkında soruşturma açılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.