Hava Durumu

Evli bekar fark etmiyor! Ayda bir, 7 defa bu dağda cinsel ilişkiye giriyorlar

Gelenekler, kültürlerin ayrılmaz bir parçası. Ancak öyle gelenekler var ki duyanlara "Yok artık" dedirtecek derecede ilginç. Tıpkı uğur getireceğini düşünerek bir dağda, her ay evli ya da bekar far etmeksizin yabancılarla cinsel ilişkiye giren Endonezyalılar gibi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2020 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2020 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evli bekar fark etmiyor! Ayda bir, 7 defa bu dağda cinsel ilişkiye giriyorlar

Pek çok ülkenin kendine has geleneği bulunuyor. Ancak bazı ülkelerdeki uygulanan gelenekler sıra dışı özelliği ile ön plana çıkıyor. İşte duyduğunuza ağzınızın açık kalacağı bir gelenek de Endonezya'da bulunuyor. Endozneya'da iyi şans getirdiği için yapılan bu gelenek ise oldukça sıra dışı. Endonezya'da bazı kişiler iyi şans getirmesi için ülkedeki Gunung Kemukus Dağı'na giderek her 35 günde bir, toplamda 7 kişiyle ilişkiye giriyorlar.

Kişiler, iyi şans getirmesi için Endonezya'nın başkenti Cakarta'nın da bulunduğu Cava Adası'nda "Gunung Kemukus" olarak bilinen bir dağa gidiyorlar.

Bu dağ aynı zamanda "Seks Dağı" olarak da biliniyor. Geleneğe göre kişinin 35 günde bir en az 7 kez dağa gidip, tanımadığı bir kişiyle cinsel ilişkiye girmesi gerekiyor.

Birçok Endonezyalı 35 günde bir yedi kez üst üste bu dağa giderek iyi şans getirmesi amacıyla yabancılarla birlikte oluyor

Gelenekteki bir tuhaf detay ise ilişkiye girilen kişinin evli ya da bekar olması fark etmiyor. Bu kişiler arasında politikacılardan yerlilere kadar pek çok insan bulunuyor.

İddialara göre gelenek 16. yüzyıla dayanıyor. Geleneğin ardındaki hikaye ise şöyle; Rivayete göre 16'ncı yüzyılda ilişki yaşadıkları ortaya çıkan genç bir Endonezyalı prensle üvey annesi bu dağa kaçıyor.

Daha sonra dağda yakalanan prensle üvey annesi burada öldürülüp gömülüyor; gelenek de bu olay üzerine başlatılıyor. Gelenek, eski bir Java dininden kalma. "Gunung Kemukus" dağı ise şimdilerde bir turistik cazibe merkezi. Dağ her yıl yerli yabancı binlerce turisti ağırlıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.