Hava Durumu

Faruk Çelik: Bu vebalin altından kimse kalkamaz

Eski bakan ve milletvekili Faruk Çelik Bursa Hakimiyet'e Bursaspor'la ilgili özel açıklamada bulundu. Çelik, "Herkes başkanlık hevesinde. Ama kişilerin gücü belli. Bursaspor platformunun kurulması lazım. Bu platform kendi içinden başkanını çıkarır. Yoksa bu vebalin altından kimse kalkamaz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2021 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2021 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Faruk Çelik: Bu vebalin altından kimse kalkamaz

ÖZEL HABER | Süha GÜRSOY

Bursaspor'da mayıs ayında yapılması gereken olağan genel kurul öncesi kulislerde hareketlilik başladı.

GERÇEKLERİ KABUL ETMELİYİZ

Bursa siyasetinin önemli isimlerinden, eski bakan ve milletvekili Faruk Çelik Yeşil Beyazlı kulübün geleceği hakkında Bursa Hakimiyet'e konuştu. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sorularını yanıtlayan eski bakan Faruk Çelik her kesimin Bursaspor'a destek çıkmak zorunda olduğunu söyledi. Çelik, "Bursaspor'la ilgili çalışmamak olur mu? Elbette her zaman çalışıyoruz. Arkadaşlar bizim de düşüncelerimizi alıyor. İstişarede bulunuyorlar. Ama bazı gerçekleri kabul etmemiz gerek. Çünkü Bursaspor'un gidişi gidiş değil. Bunu anlamak için de kahin olmaya gerek yok zaten." dedi.

HERKES BAŞKANLIK HEVESİNDE

Bursaspor'un kurtuluş reçetesini açıklayan Faruk Çelik, "Ben bunu iki yıl önce de söyledim, kimse dinlemedi. Herkes kestirme yolu seçti. Artık bireysel hareket Bursaspor'u kurtarmaz. İttifak sağlanmalı. Herkes başkanlık hevesinde. Ama kişilerin gücü belli. Öyle bir dünya yok. Öncelikle birliktelik oluşturulacak. Bursaspor platformunun kurulması lazım. Bu platform kendi içinden başkanını çıkarır. Bursa'da siyaset yapan da, sanayici de Bursaspor'a destek vermek durumunda. Bizleri bu noktalara Bursa kenti getirdi. Bunlar yapılmazsa gelecek sene çok daha büyük sorunlarla karşılaşırız. Bu vebalin altından kimse kalkamaz. Artık herkesin kendine gelmesi gerek." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.