Hava Durumu

Fatih Erkoç'tan sahnede sürpriz

‘51. Uluslararası Bursa Festivali’, usta sanatçı Fatih Erkoç’un muhteşem performansını sergilediği coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. Sahnede sürpriz yapan Erkoç, yeğeni ve vokalisti Serra Erkoç ile hamile olan vokalisti Burcu Sinem'e de şarkı söyletti.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2012 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2012 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Erkoç'tan sahnede sürpriz

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinatörlüğünde Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserde Fatih Erkoç, Bursalı hayranlarına tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti çekti. En sevilen şarkılarından oluşan repertuarıyla hemşehrilerine keyifli saatler yaşatan usta sanatçı, şarkılarını da sevenleri ile birlikte söyledi. Yoğun ilgi gören Erkoç, ‘Yana Yana’, ‘Ellerim Bomboş’, ‘Avuç İçi Kadar’, ‘Rüzgar’, ‘Anı’, ‘Kör Kuyular’, ‘Gel Ey Seher’ ve ‘Gitme’ gibi en beğenilen şarkılarını söyledi.



Konserde kardeşi Sinan Erkoç'un kızı ve vokalisti Serra Erkoç ile hamile olan vokalisti Burcu Sinem’e de şarkı söyleten Erkoç, pop şarkılarından Türk sanat müziği ve caz eserlere uzanan zengin programıyla sevenlerine müzik ziyafeti çekti. Enstrüman çalarak da konsere renk katan Erkoç, eylül ayında Bademli’de bir müzik okulu açacağının müjdesini verdi. Erkoç, Bursa’da ‘51. Uluslararası Bursa Festivali’nde konser vermekten kıvanç duyduğunu sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.