Hava Durumu

Feci kazada araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Ömer Türkçakal Bulvarı’nda seyir halinde olan bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, yol kenarındaki demir korkuluklara çarptı. Kazada, araç içinde sıkışan 2 kişiden biri olay yerinde hayatını kaybederken, diğer şahıs ise hastanede tedavi altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2013 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2013 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci kazada araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, Ömer Türkçakal Bulvarı’ndan Perşembe Pazarı Kavşağı istikametine seyir halinde olan Necati Tarıkhan Kanpara (31) idaresindeki 41 RZ 132 plakalı otomobil, köprü başlangıcında bulunan viraja süratli girince, kontrolden çıkarak kaymaya başladı. Yolun sol tarafında bulunan demir korkuluklara, süratle çarpan otomobilde bulunan sürücü ve yanındaki arkadaşı Abdullah Geyik (28) araç içinde sıkıştı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye erleri, araç içinde sıkışan Abdullah Geyik’i sıkıştığı yerden çıkartarak 112 ekiplerine teslim etti. Ağır yaralanan Geyik, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Demir korkuluk ve kapı arasında sıkışan sürücü Necati Tarıkhan Kanpara’nın ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından, Kanpara’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Ömer Türkçakal Bulvarı’nda uzun araç kuyrukları oluşurken, hurdaya dönen otomobil içerisinden çok sayıda alkol şişesi çıktı. Kullanılamaz hale gelen otomobil, olay yerine çağrılan kurtarıcı ile otoparka götürülürken, trafik, polis ekipleri tarafından bir süre kontrollü olarak verildi. Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Abdullah Geyik’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.