Hava Durumu

Fenerbahçe 4 golle zirveye

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği ligin son sırasındaki Balıkesirspor'u gol düellosunda 4-3 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2015 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2015 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe 4 golle zirveye
Sarı-Lacivertli takımın gollerini 8'de Caner, 26'da Diego, 44 ve 50'de Sow'dan geldi. Balıkesirspor adına golleri ise 15'te Isaac, 21'de Kulusic ve 40'ta Berkan kaydetti.

Fenerbahçe'de Bruno Alves ve Selçuk Şahin gördükleri sarı kartlar sonucu Sivasspor maçında cezalı duruma düştüler. Alınan galibiyetle Fenerbahçe puanını 63 yaptı. Balıkesirspor ise 20 puanda kaldı. Ligin 30. haftasında Fenerbahçe'nin rakibi deplasmanda Sivasspor olacak. Balıkesirspor ise sahasında Başakşehir'i konuk edecek.

MAÇTAN NOTLAR

Kartal’dan ofansif kadro

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Balıkesirspor ile oynadığı lig maçına ofansif bir kadroyla çıktı. Kalede Volkan’ın yanı sıra geri 4’lüde Gökhan,Egemen, Alves ve Caner’e görev veren Kartal onların önünde ise Mehmet Topal’a forma verdi. Kartal’ın Alper, Diego, Sow, Kuyt ve Webo ile yaptığı seçim ise oldukça ofansif olarak yorumlandı.

Şampiyon Melekler tur attı

Bu sezon hem Süper Kupa hem de lig şampiyonluğunu müzesine götüren kadın voleybol takımı Fenerbahçe Grundig, Balıkesirspor maçı öncesinde Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda tur attı. Taraftarlar Sarı-Melekler’i bağırlarına basarken büyük coşku yaşandı. Başkan Aziz Yıldırım da sarı melekleri Maraton tribünün altına gelerek tebrik etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Emre riske edilmedi

Fenerbahçe’nin kaptanı Emre yaşadığı sakatlık sebebiyle  Balıkesirspor maçında riske edilmedi. 18 kişilik kadroya dahil edilmeyen Emre maçı tribünden takip etti.

Tribünler yine dolmadı

Bu sezon Kadıköy’de bir türlü istediği atmosferi yakalayamayan Fenerbahçe, Balıkesirspor maçında da tribünleri dolduramadı. Migros, Maraton ve Fenerium tribünlerinde hatrı sayılır bir kalabalık yer alsa da bilet satışı yapılmayan Okul Açık tribünü yine boş kaldı.
 
Kuyt ailesini selamladı

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ısınmaya çıkar çıkmaz locada onu bekleyen ailesini selamladı. Çocukları bu esnada büyük coşku yaşarken Kuyt bu uğurunu yine gerçekleştirmiş oldu.
 
Emenike yine yedek

Fenerbahçe’nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, Balıkesirspor maçında da yedek kaldı. Bursaspor ile oynanan kupa maçında iyi bir performans ortaya koyan ve bir de gol atan yıldız dün akşam oynanan maça da yedek kulübesinde başladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.