Hava Durumu

Fenerbahçe: 5 Sivasspor: 2

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor'u 5-2 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2013 22:12
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2013 22:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe: 5 Sivasspor: 2

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR

Son düdük geldi ve karşılaşma sona erdi.
90' Maçta artık son 1 dakika Fenerbahçe 3 puana çok yakın.
90' Raul Meireles, kullandığı köşe vuruşunda ceza alanına ortasını yaptı ama Borjan çıktı ve topu aldı.
90' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz'un ceza alanına ortasını savunma kornere gönderdi.
90' Özgür Yankaya, mücadelenin sonuna 3 dakika ilave etti.

89' Çok adamla rakip yarı alana gelen Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, ara pasını sol kanattan ceza alanına giren Alper'e verdi ve Alper karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

89' GOL! Alper
87' Orta yuvarlak içinde Raul Meireles'e sert bir faul yapan Cihan Özkara sarı kart gördü.
86' Sivasspor bir gol daha bulabilmek için hazırlık pasları yapıyor.
85' Bir başka Fenerbahçe atağında Webo'ya çok sert faul yapan Manuel da Costa, sarı kart gördü.
84' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında Meireles, ceza yayı üstünde topla buluştu ve kaleye çok sert bir şut çekti ama top kaleci Borjan'da kaldı.
83' Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Cicinho, Burhan'la duvar pası yapıp ceza alanına girdi ve sağ çaprazdan sert şutu Volkan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.
83' GOL! Cicinho
82' Fenerbahçe'de bir oyuncu değişikliği daha. Samuel Holmen oyundan çıktı ve yerine Alper Potuk oyuna girdi.
81' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Emmanuel Emenike oyundan çıktı ve yerine Mehmet Topuz oyuna girdi.
80' Bu dakikayı Fenerbahçeli oyuncuların kendi aralarında paslaşmalarıyla geride bıraktık. Tempo biraz düşmüş durumda.
79' Sağ kanattan etkili gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan, rakibinden sıyrılıp ceza alanı içindeki Holmen'e pasını verdi ama Holmen'in sert şutu üstten dışarıya gitti.
78' Fenerbahçe'de Mehmet Topuz tam oyuna girecekti ama bu değişiklikten son anda vazgeçildi.
77' Sivasspor atağında Utaka topla buluştu ve rakip ceza alanı yakınlarına gitti ama topu ayağından çıkarmakta geç kalınca baskıyla topu rakibine kaptırdı. 

75' Fenerbahçe kontra atağında Emenike topla birlikte rakip yarı alana geçti ve ardından pasını sağ kanattaki Kuyt'a verdi. Kuyt, kale sahasına yerden ortasını yaptı ve Webo şık bir vuruşu yaptı ama Borjan gol izni vermedi.
74' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt, ceza alanına ortasını yaptı ama Kuyt'tan önce Borjan topun sahibi oldu.
73' Konuk ekip, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı ama paslaşılarak kullanılan serbest vuruş sonrasında Fenerbahçe savunması topun sahibi oldu.
72' Sivasspor'da oyuncu değişikliği. Kadir Bekmezci oyunda çıktı ve yerine Cihan Özkara oyuna girdi.
71' Gelişen Sivasspor atağında Mehdi Taouil, ceza alanı dışından kaleye çok sert bir şut çekti ama top farklı şekilde dışarıya çıktı.
70' Sivasspor'da kaptırılan top sonrası Kuyt, topu aldı ve hızla ceza alanına koşu yaptı. Ardından Emenike'ye ortasında kaleci Borjan iki hamlede topu kontrol etti.
69' Sol kanattan hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Webo, kale sahasına yerden sert bir orta gönderdi ama top herkesi geçti ve diğer kanada açıldı.
68' Konuk ekipte topla buluşan Cicinho, sağ kanattan ileriye hareketlenen Burhan'a doğru uzun bir top gönderdi ama Burhan'ı aşan top kaleci Volkan'da kaldı.
66' Sivasspor, son dakikalarda farkı azaltmak için ataklarını arttırmış durumda. Özellikle sağ kanattan Burhan ve Cicinho etkili oluyor.
65' Etkili gelişen Sivasspor atağında sağ kanatta topla buluşan Burhan, ceza alanına ortasını yaptı ve gelen topa Utaka, gelişine vurdu ama istediği gibi vuramadığı top kaleci Volkan'da kaldı.
64' Fenerbahçe, bu karşılaşmayı en az 4 farklı kazandığı takdirde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturacak.
63' Bu arada Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, bir ikili mücadelede sakatlandı ve şu anda oyun durmuş durumda.
62' Sivasspor, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Cicinho'nun ceza alanına ortasında top kafalardan sekti ve ardından Caner, topu uzaklaştırdı.
61' Sarı lacivertli ekipte Webo, kimsenin beklemediği bir anda kaleye çok sert bir şut çekti ama Borjan sağ direk dibinde topu kontrol etti.
60' Bir başka Fenerbahçe atağında Holmen, sağ kanattan son çizgiye indi ve ceza alanına ortasını yaptı. Savunmanın ceza alanı dışına gönderdiği topu Meireles, yine ceza alanına gönderdi ama savunma topu uzaklaştırdı.
59' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, sağ kanattan ceza alanına girer girmez topa yükseklik kazandırdı ve arka direkte Kuyt'ın gelişine vuruşu kaleye paralel gidip taca çıktı.
58' Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında topla buluşan Cicinho, ceza alanı uzak noktasına ortasını yaptı ama herkesi aşan top dışarıya gitti.
57' Fenerbahçe'nin sağlı sollu baskısı devam ediyor. Ceza alanı dışında topla buluşan Kuyt, sol çaprazdan sert bir şut çekti ama top dışarıya gitti.
56' Çok hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Selçuk'un güzel pasına sağ kanattan hareketlenen Webo, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topa müdahale etti.

55' Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Kadir, pasını Burhan'a verdi ve Burhan, uzak kale direği yakınlarına ortasını yaptı ve gelen topa Chahechouhe çok sert vurup topu ağlarla buluşturdu.
55' GOL! Chahechouhe
53' Kullanılan serbest vuruşta Cicinho ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı. Hemen arkasından ceza alanına bir orta daha yapıldı ama Holmen, topu kornere gönderdi.
52' Gelişen Sivasspor atağında Aatif Chahechouhe, sol kanattan Alves'in sert müdahalesiyle yerde kaldı ve Alves, sarı kart gördü.
51' Sarı lacivertliler, ikinci yarıya da aynı baskılı futboluyla başladı.
50' Fenerbahçe yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Raul Meireles, Mehdi'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
49' Etkili paslarla Sivasspor yarı alanına geçen Fenerbahçeli oyunculardan Caner, sol kanatta topla buluştu ve ceza alanına ortasını yaptı ve yakın direkte Webo, sert bir kafa vuruşuyla skoru 4-0'a taşıdı.
49' GOL! Webo
48' Fenerbahçe atağında ceza alanı içinde topla buluşan rakibinin baskısına rağmen topa vurmaya çalıştı ama zayıf vuruşu Borjan'da kaldı.
47' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Emenike'ye sert bir faul yapan Kadir sarı kart gördü.
46' Mücadelenin ikinci yarısı Sivassporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45' İlk yarıda Fenebahçe'nin topla oynama oranlarında Sivasspor'a oranla %52'ye %48 üstünlüğü bulunuyor.
45' Mücadelenin hakemi Özgür Yankaya ilk yarının sonuna 1 dakika ilave etti.
43' Gelişen Sivasspor atağında Aatif Chahechouhe, ceza alanı yakınlarındaki Utaka'ya pasını attı ama savunma araya girdi.
42' Fenerbahçe'nin arzulu, istekli, mücadeleci oyunu devam ediyor.
41' Bu kez etkili gelişen Sivasspor atağında Burhan, sol kanattan ceza alanına girip son çizgiye indi ve kale sahasındaki Utaka'ya pasını attı ama Utaka'nın yakın direkten vuruşu yandan dışarıya gitti.
40' Etkili bir Fenerbahçe atağında Kuyt, sol kanatta topla buluştu ve ceza yayı yakınlarındaki Holmen'e pasını attı. Holmen'in gelişine sert şutu kaleci Borjan'da kaldı.
39' Kullanılan köşe vuruşunda savunma ceza alanına gelen topu karşıladı ve ardından Özgür Yankaya Sivasspor lehine bir faul kararı verdi.
38' Bir başka Fenerbahçe atağında Selçuk Şahin, topla beraber ceza alanına yaklaştı ve uzaktan sert şutunda Borjan, topu kornere gönderdi.
37' Sivasspor, özellikle kanatlardan ceza alanına yapılan ortalarda çok fazla sıkıntı yaşıyor.
36' Sivasspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Webo, Ümit'e faul yaptı.
35' Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kafalardan seken topa arka direkte Kuyt dokundu ve topu boş kaleye gönderdi.
35' GOL! Kuyt
34' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Holmen, ceza alanına ortasını yapmak istedi ama savunma topu kornere gönderdi.
33' Sivasspor kalecisi Milan Borjan, Alves'in topa yükselirken kendisine faul yaptığı yönünde itirazları oldu.
32' Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortaya Bruno Alves çok iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
32' GOL! Alves
32' Sol kanattan etkili gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt, topla beraber ceza alanına girdi ama son anda Costa topu kornere gönderdi.
31' Fenerbahçe'nin Sivasspor önündeki baskılı oyunu devam ediyor. Sivasspor özellikle kontra ataktan pozisyon bulmaya çalışıyor.
30' Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmanın müdahale ettiği topa Kadir ceza alanı dışından sert vurdu ama topu yine savunma uzaklaştırdı.
29' Sivasspor atağında Utaka, pasını ön taraftan ceza alanına giren Kadir'e verdi ama Kadir'in topuna Gökhan Gönül müdahale etti ve top kornere gitti.
28' Emmanuel Emenike, rakip yarı alanda sağ kanatta topla buluştu ve rakiplerinden çok iyi sıyrılıp ceza alanına girip çaprazdan şutunu çekti ama Borjan topu kontrol etti.
27' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Raul Meireles, ceza alanına ortasını gönderdi ama Sivasspor savunması topu karşılayan taraf oldu.
26' Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında sol kanattan rakip yarı alana geçen Webo, sağ kanattan ceza alanına koşu yapan Emenike'ye ara pasını attı ama araya Sivasspor savunması girdi.
25' Fenerbahçe yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Meireles, Cicinho'ya sert bir faul yaptı ve karar serbest vuruş.
24' Tehlikeli Fenerbahçe atağında Sivasspor ceza alanı içinde sağ çaprazdan topla buluşan Kuyt, kale sahasına yerden pasını attı ama Webo, topa dokunamadı.
23' Bu kez gelişen Sivasspor atağında sağ kanatta topla buluşan Burhan, ceza alanına ortasını yaptı ve gelen topa Aatif Chahechouhe'nun kafa yandan dışarıya gitti.
22' Fenerbahçe'de özellikle ilk kez forma giyen Samuel Holmen ve Emmanuel Emenike çok istekliler.
21' Kısa paslarla Sivasspor yarı alanına geçen Fenerbahçeli oyuncular rakip ceza alanına giremeyince yeniden savunmaya döndüler.
20' Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Alves'in vuruşu yandan dışarıya çıktı.
19' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluştu ve yerden kale sahasına ortasını yaptı ama son anda Sivasspor savunması topu kornere gönderdi.
18' Bu dakikayı Fenerbahçeli oyuncuların kendi aralarında paslaşmalarıyla geride bıraktık.
16' Sivassporlu oyuncular bu golün ardından Özgür Yankaya'ya itirazlarda bulundu.
15' Sivasspor rakip yarı alanda paslaşırken top maçın hakemi Özgür Yankaya'ya çarptı ve Emenike topu alıp sağ kanattan ceza alanına çok hızlı bir şekilde gidip sol taraftaki Kuyt'a pasını çıkardı ve Kuyt'ta düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
15' GOL! Kuyt
14' Kullanılan serbest vuruşta Cicinho, ceza alanına ortasını yaptı ama herkesi aşan top diğer kanattan taca çıktı.
13' Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Cicinho, ileriye hareketlenen Burhan'a uzun bir top gönderdi. Burhan, Egemen'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
12' Bu kez sağ kanattan gelişen atakta Pierre Webo, ceza alanına ortasını yaptı ama top bir kez daha kaleci Borjan'da kaldı.
11' Fenerbahçe, Sivasspor'a oranla daha baskılı bir futbol ortaya koyuyor.
10' Gelişen Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan Holmen'in ceza alanına ortası Milan Borjan'da kaldı.
9' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Raul Meireles, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
8' Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Alves'in kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
7' Gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanı dışında hafif sol çaprazda topla buluşan Holmen, çok sert bir şut çekti ama son anda Borjan topu kornere gönderdi.
6' Fenerbahçe'de Milos Krasic'in Fransız ekibi Bastia'ya kiralanmasının ardından lisansı çıkan Samuel Holmeni bugün ilk kez Fenerbahçe forması giyiyor.
5' Fenerbahçe rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Caner'in ceza alanına ortasına Egemen yükselip kafa vuruşunu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.
4' Karşılaşma orta alan mücadelesi şeklinde başladı. Orta bölümde kıran kırana bir mücadele var.
3' Sivasspor'da topla buluşan Costa, Fenerbahçe ceza alanına yüksek bir top gönderdi ama Fenerbahçe savunması topu karşılayan taraf oldu.
2' Rakip yarı alanda topla buluşan Selçuk, rakip ceza alanına yüksek bir top gönderdi ama top kaleci Borjan'da kaldı.
1' Karşılaşma Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.