Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'de Serdar Aziz gelişmesi!

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Serdar Aziz ile Mbwana Samatta takımla çalışırken, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar ve Altay Bayındır takımdan ayrı yaptıkları bireysel çalışmalarla antrenmanı sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2021 22:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2021 22:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Serdar Aziz gelişmesi!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 41. haftasında 11 Mayıs Salı günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı, MKE Ankaragücü karşılaşmasında ilk 11'de başlayan oyuncular yenilenme çalışması ile tamamladı.

Diğer oyuncuların ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı idman, pas çalışması ile devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Serdar Aziz ile Mbwana Samatta takımla çalışırken, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar ve Altay Bayındır takımdan ayrı yaptıkları bireysel çalışmalarla antrenmanı sürdürdü. Sinan Gümüş ve Diego Perotti'nin ise tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.