Hava Durumu

Fenerbahçe fişi erken çekmek istiyor! Muhtemel 11'ler

Sivasspor'u sahasında konuk edecek Fenerbahçe bir yandan da diğer maçları takip edecek. Özellikle ilk yarıda gol bulmayı amaçlayan Emre Belözoğlu ve ekibi stres yaşamak istemiyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2021 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2021 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe fişi erken çekmek istiyor! Muhtemel 11'ler

Sivasspor'u sahasında konuk edecek Fenerbahçe bir yandan da diğer maçları takip edecek. Beşiktaş-Karagümrük ve Denizlispor-Galatasaray maçlarının aynı saatte başlayacak olması nedeniyle sarı-lacivertlilerde gözler bir yandan bu mücadelelerde olacak.
Ankaragücü deplasmanındaki gibi geriye düşme sancısını yaşamak istemeyen teknik heyet, ilk golü atan taraf olmak istiyor. Özellikle ilk yarıda gol bulmayı amaçlayan Emre Belözoğlu ve ekibi stres yaşamak istemiyor.

Hazırlıklar tamam

Sarı-lacivertlilerde bugün oynanacak Sivasspor maçının hazırlıkları tamamlandı. Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleşen idman yenilenme ve ısınma çalışmalarıyla başladı. Takım daha sonra duran top organizasyonları üzerinde durdu. Antrenmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı.

Herkes motive

Ligde son 2 haftaya girilirken Fenerbahçe'de tüm takım motivasyonunu artırdı. Ankaragücü maçındaki galibiyet ve sevinç görüntüleri herkesin moralini düzeltti. Son 2 maça takımın üst seviye motivasyonla hazırlandığı ve mutlaka 6 puan istedikleri aktarıldı. Emre Belözoğlu'nun da takımla yakından ilgilenmesi yüzleri güldürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.