Hava Durumu

Fenerbahçe'nin yıldızlarının kaderini yeni hoca belirleyecek! 8 isim...

Sosa, Gökhan, Samatta, Lemos, Ademi, Perotti ile Gustavo'nun gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağına ve Ferdi'nin geleceğine yeni teknik direktör karar verecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'nin yıldızlarının kaderini yeni hoca belirleyecek! 8 isim...

Fenerbahçe'de 8 futbolcunun geleceğine yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik adam karar verecek. Yönetimin maaşını indirmesini istediği Jose Sosa ile yapılacak görüşmelerin seyrini teknik direktör belirleyecek. Eğer bu isim Emre Belözoğlu olursa, Arjantinli futbolcu ile yapılacak görüşmelerde bizzat devreye girecek.

Sosa'nın yanı sıra sözleşmesi biten Gökhan Gönül ile Mbawana Samatta, Maurico Lemos, Kemal Ademi ve Diego Perotti'nin takımda kalıp kalmayacağını yeni hoca belirleyecek.

GUSTAVO GİDER Mİ KALIR MI?

Emre Belözoğlu döneminde 'yedek futbolcu' konumuna düşen Luiz Gustavo'nun da başka bir teknik direktör gelmemesi durumunda takımdan ayrılması gündemde. Fenerbahçe'de yeni hocayı bekleyen bir başka isim ise Ferdi Kadıoğlu. Gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç futbolcu önümüzdeki ocak ayında istediği kulüple görüşme hakkını elde edecek. Fenerbahçe'nin Ferdi'ye yeni bir teklif sunup sunmayacağı da teknik direktörün öncelikle karar vermesi gereken konular arasında yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.