Hava Durumu

Fenerbahçe, Vedat Muriqi için Lazio'ya ilk teklifini yaptı

Sarı-Lacivertliler, yıldız golcü Vedat Muriqi'yi kiralamak için ilk teklifini yaptı. İtalyan ekibi Lazio ise, "Onu kiralamayı düşünmüyoruz . Satmayı planlıyoruz. Alıcı çıkmazsa kiralayacağız" cevabını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2021 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2021 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe, Vedat Muriqi için Lazio'ya ilk teklifini yaptı

Fenerbahçe eski yıldızı için ısrarını sürdürüyor. Devre arasında kadroya yıldız bir golcü takviyesi yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, Kosovalı yıldız Vedat Muriqi için ilk hamlesini yaptı.

Fenerbahçe Yönetimi, Lazio ile yaptığı görüşmede oyuncularını kiralamak istediklerini belirtti. Ancak İtalyanlar bir türlü verim alamadıkları Kosovalı yıldızı bonservisiyle elden çıkarmak istediklerini iletti. İtalyan kulübü, "Vedat'ı satmak istiyoruz. Alıcı çıkmazsa kiralamayı düşünüyoruz. Bunun için de önümüzde daha zaman var. İlerleyen günlerde durum netleşir" diyerek Fenerbahçe Yönetimi ile görüşmelerini sonlandırdı.

Bu açıklamalar üzerine Sarı-Lacivertli Yönetim bekleme kararı aldı. Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan tecrübeli oyuncunun 2025 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon 10 karşılaşmada forma giyen Vedat Muriqi gol atma başarısı gösteremedi. 27 yaşındaki Vedat Muriqi, geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den İtalyan ekibi Lazio'ya 19 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.