Hava Durumu

Fenerbahçe'ye 2 transfer birden...

Sarı-lacivertli ekipte teknik direktörlük için 4 aday bulunuyor. Emre Belözoğlu'yla yola devam etme seçeneği de halen masada. Öte yandan transferde ise Süper Lig'den 2 isim gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'ye 2 transfer birden...

Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yola devam edilip edilmeyeceğin tartışılıyor. Hürriyet'in iddiasına göre Kulüp Başkanı Ali Koç, Joachim Löw'ü iknaya çalışıyor.

Fenerbahçe ile adı anılan bir başka isim ise Alman teknik adam Ralf Rangnick. Taraftarın çok istediği 62 yaşındaki başarılı isim şu anda boşta bulunuyor.

Kulislerde adı geçen üçüncü isim ise Bruno Labbadia. Luciano Spaletti'nin de adı da bu aralara sık sık anılıyor. Bu isimlerden biri öncelikle takımın başına getirilecek ve transferde o kişiden sorulacak.

Mesut Özil ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil'in mutsuz olduğu ve ABD'ye gidebileceği öne sürüldü. Hürriyet'te yer alan habere göre sportif başarısızlıktan rahatsız olan Özil'in Amerika Birleşik Devletleri seçeneğini yeniden düşünmeye başladığı öne sürüldü.

Fenerbahçe kulübü Kayserispor'un başarılı genç kalecisi Doğan Alemdar'ı transfer listesine aldı. 18 yaşındaki kalecinin takımıyla 2022 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kiralıklar elde kaldı

Fenerbahçe'nin başka takımlara kiraladığı Frey, Zanka, Ademi, Allahyar ve Murat Sağlam'ın gelecekleri belirsizliğini koruyor.

Kasımpaşa'da başarılı bir sezon geçiren Arjantinli futbolcu Lucas Biglia için Fenerbahçe kulübünün girişimlere başladığı iddia edildi.

Fenerbahçe'ye Benevento ile sözleşmesi biten İtalyan futbolcu Roberto Insigne'nin önerildiği iddia edildi.

Sarı-lacivertli ekipte bekleneni veremeyen Lemos, Tisserand ve Samatta'nın yüksek ücretlerinden kurtulmak için çözüm aranıyor.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün futbolu bırakabileceği belirtilirken Harun Tekin'le ilgili ise henüz karar verilmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.