Hava Durumu

Fenerbahçe'ye bir stoper daha: Attila Szalai

Apollon Limassol'ün Macar stoperi Attila Szalai'nin transferi için görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, bu bölgeye son 2.5 yılda 9. takviyesini yapmaya hazırlanıyor. Macar oyuncunun İstanbul'a geleceği kulübü Limassol tarafından resmi siteden açıkalndı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2021 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2021 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'ye bir stoper daha: Attila Szalai

Mesut Özil transferi dışında önceliğini stoper takviyesine veren Fenerbahçe, bu bölgede bir türlü dikiş tutturamadı. Sokrates başta olmak üzere birçok ismin gündemde olduğu sarı-lacivertlilerde Attila Szalai ile anlaşma tamamlandı. Apollon Limassol Kulübü de resmi siteden yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını ve oyuncunun İstanbul'a giderek sağlık kontrolünden geçeceğini açıkladı. Bu transfer gerçekleşmesi durumunda sarı-lacivertliler, Ali Koç dönemindeki 6. transfer döneminde de stoper bölgesine takviye yapmış olacak. Fenerbahçe, son 2.5 yılda stopere Reyes, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Zanka, Rami, Falette, Tisserand ve Lemos'u transfer etti.

YOLCULAR BELLİ

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde takımdan ayrılacak 4 isim de netleşti. Takımda Lemos, Kemal Ademi ve Dirar ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ameliyat olması beklenen Perotti'nin de sözleşmesi anlaşılarak feshedilecek. Sarı-lacivertliler, Mesut Özil ve stoper transferi dışında, Perotti'nin yerine de kanat oyuncusu almak için girişimlerde bulunacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.