Hava Durumu

Fernandao ve Oğuzhan'dan iddialı açıklamalar

Bursaspor'un yeni transferleri Jose Fernandao Viana De Santana ile Oğuzhan Aynaoğlu basına tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2014 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2014 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fernandao ve Oğuzhan'dan iddialı açıklamalar

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN:

Hedefinin karşı savunmacılara zor anlar yaşatmak ve takıma katkı sağlamak olduğunu ifade eden Fernandao, mutluluklar yaşamaya ve yaşatmaya geldiğini söyledi.

Bursaspor'un devre arasında renklerine kattığı Brezilyalı forvet futbolcusu Jose Fernandao ile Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımından transfer edilen Oğuzhan Aynaoğlu, Özlüce Tesisleri'nde basına tanıtıldı. Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ile birlikte tesislere gelen futbolcular sahada top sektirdi. Daha sonra gazetecilere poz veren yeni transferler, yeşil-beyazlı kulüpte başarılı olmak istediklerini ifade etti. Danimarka'da çok iyi senelerinin geçtiğini belirten Oğuzhan Aynaoğlu, "Ancak son zamanlar sakatlıkla geçti. Bursaspor'dan teklif geldi. Bunu duyduğum zaman sevindim ve şimdi buradayım" dedi.

AYNAOĞLU: "TARAFTARLARI MUTLU EDECEĞİZ"

Hedefinin ilk önce takıma ısınmak olduğunu vurgulayan Aynaoğlu, "İlk 11'de olmak istiyorum. İnşallah çok büyük işler başaracağım. Özlüce Tesisleri çok güzel. Bunları bekliyordum. Bursaspor'u takip ediyordum. Çok maçını izledik. Taraftarlar da çok güzel. Tabi Danimarka'daki gibi değil ama güzel. Burada daha çok taraftar var. Arada çok fark var. İnşallah onları mutlu edeceğiz" diye konuştu.

"BURSASPOR’DAN KİMSEYİ TANIMIYORUM"

Transfer süreci ile ilgili gelişmeleri menajerinin takip ettiğini ifade eden Aynaoğlu, "Ben o işlere karışmıyorum. Heyecanlıyım, inşallah hayırlı geçer. Bursaspor’dan kimseyi tanımıyordum. Artık tanımaya hazırım" şeklinde konuştu.

FERNANDAO: "MUTLULUK YAŞAMAYA VE YAŞATMAYA GELDİM"

Bursaspor'un yeni Brezilyalı forvet futbolcusu Fernandao ise, Bursa'da olmatan mutlu olduğunu belirterek, "Bursaspor hedefleri olan büyük bir kulüp. Ben de başarılar yaşamak istiyorum. Güçlü bir yapıya sahip olduğumu düşünüyorum. Her zaman hedefim karşı savunmacılara zor anlar yaşatmak ve takıma katkı sağlamak. Elimden geldiği kadar yapacağım. Şu anda mutluyum. Adaptasyon biraz zaman alabilir. Olabildiğince hızlı geçmeye çalışacağız. Mutluluklar yaşamaya ve yaşatmaya geldim" ifadelerini kullandı.
Basın mensuplarının, 'Brezilya'da bir lakabın var mıydı? Taraftarlar seni nasıl çağırsın?' şeklindeki sorusuna Fernandao, "Fernandao ismiyle başladım ve bu isimle kariyerimi bitireceğim" cevabını verdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.