Hava Durumu

Fernandez'te işlem tamam

Yeşil Beyazlılar, kadrosuna katmak istediği Augusto Fernandez ile her konuda anlaşmaya vardı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2012 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2012 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fernandez'te işlem tamam

Tolgay ATAOKAY

 

Timsah, Velez Sarsfield ile bonservis konusunda anlaşma sağlamak için temaslarda bulunuyor. Görüşmelerin tıkanması durumu göze alınarak Derek Boateng’e de ikinci teklif gönderildi.

Orta alana hücum özelliği olan ve bire birde etkili bir futbolcu isteyen Bursaspor, Augusto Fernandez transferinde mutlu sona ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil Beyazlılar’a Pablo Batalla ve Sebastian Pinto’yu kazandıran menajer Suzan Naguf’un sürdürdüğü görüşmelerde Arjantinli futbolcu ile anlaşma sağlanıldığı belirtildi.


FERNANDEZ TAMAM
Suzan Naguf Bursa Hakimiyet’e  yaptığı açıklamada; “Fernandez ile anlaşıldı. Sadece küçük bir iki pürüz var. Onlar da aşılmayacak sorunlar değil. Fernandez Bursaspor’a transfer olmak istiyor” ifadesini kullandı. Naguf, Velez Sarsfield ile görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.


PAZARLIK DEVAM EDİYOR
Menajer Naguf; “Futbolcu ile anlaştık, ancak bonservis ile ilgili temaslarda bulunuyoruz. En kısa zamanda transferi sonlandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Velez Sarsfield’ın yöneticileriyle görüşmelerde bulunuyoruz. Bonservis pazarlığı devam ediyor”  açıklamasını yaptı.


BOATENG BEKLEMEDE
Bu arada Bursaspor, Fernandez transferinde görüşmelerin tıkanması durumunda Derek Boateng’i hazırda bekletiyor. Ganalı futbolcu için ikinci teklif de gönderilirken, arada pürüz kalmadığı öğrenildi. Fakat Başkan İbrahim Yazıcı ve Ertuğrul Sağlam’ın Fernandez’e öncelik verdiği belirtildi.  

 

 



 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.