Hava Durumu

Frutti Extra Bursaspor çok mutlu

Timsah'ın tecrübeli basketbolcusu Kenny Kadji, 89-73 kazanılan Beşiktaş karşılaşması sonrası sosyal medyadan "İlk maç ve ilk zafer" şeklinde paylaşım yaparken Birkan Batuk ise "Gerçekten özlemişiz. galibiyet çok keyifli" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2020 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2020 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Frutti Extra Bursaspor çok mutlu

Sezona Beşiktaş galibiyeti ile başlayan Frutti Extra Bursaspor'da basketbolcular çok mutlu.

Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı'nda sezona galibiyetle başlamanın sevinci yaşanıyor. Yeşil Beyazlılar'ın ING Bank Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında sahasında Beşiktaş'ı 89-73 mağlup etmesinin ardından Timsah'ın tecrübeli basketbolcusu Kenny Kadji sosyal medya hesabı üzerinden duygularını paylaştı.32 yaşındaki sporcu, "İlk maçta ilk galibiyeti almak çok güzel. Şimdi sırada Eurocup var" ifadelerini kullandı.

EUROCUP ZAMANI

Yeşil Beyazlılar'ın bu sezon başında kadrosuna dahil ettiği bir diğer tecrübeli basketbolcu Birkan Batuk ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mutluluğunu dile getirerek, "Gerçekten özlemişiz. Sezona galibiyetle başlamak çok keyifli. Herkesin eline sağlık. Tüm takımlar için sağlıklı bir sezon olsun" dedi. Diğer yandan Frutti Extra Bursaspor'da Avrupa mesaisi başlayacak. Timsah Eurocup D Grubu ilk maçında sahasında Energia Trento'yu ağırlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.