Hava Durumu

Furkan Emre Ünver: Bursaspor armasını yukarı çıkardık

Yeşil Beyazlıların genç futbolcusu Furkan Emre Ünver, "İlk yarıdan çok memnunuz. Hem şehrin adına hem de kendimiz adına Bursaspor armasını yere düşürmedik, yukarı çıkardık. Tüm Türkiye bizim takımımızdan, bizim oyuncularımızdan konuşuyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2021 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2021 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Furkan Emre Ünver: Bursaspor armasını yukarı çıkardık

Haber: Tolga ÖZTAŞ

Bu sezonun yükselen değerlerinden olan 1997 doğumlu futbolcu Bursa Hakimiyet'e konuştu...

1-0'lık Keçiörengücü galibiyeti sonrası 3 günlük tatile çıkan Bursaspor'da başarılı stoper Furkan Emre Ünver, Bursa Hakimiyet'e açıklamalarda bulundu. Furkan Emre, "Öncelikle Keçiörengücü galibiyeti için takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettik. Rakibin artılarını ve eksilerini çok iyi biliyorduk. Zaten her maç bu konuda çalışmalarımızı iyi yapıyoruz. Rakiplerimizi ezberliyoruz. İlk yarıda gösterdiğimiz performanstan memnunuz" dedi.

MUTLU VE GURURLU

Sezonun ilk yarısını da değerlendiren Furkan Emre Ünver, "Çok büyük bir mücadele örneği sergiledik. Hem şehrin adına hem de kendimiz adına Bursaspor armasını yere düşürmedik, tekrar yukarı çıkardık. Şimdi tüm Türkiye bizim takımımızdan, bizim oyuncularımızdan konuşuyor. Bu konuda da çok mutluyum, gururluyum. Bu şehirde yetişen birisi olarak arkadaşlarımı sonuna kadar tebrik ediyorum" diye konuştu.

ANTALYASPOR'U YENMEK İSTİYORUZ

"Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Sezonun ikinci yarısında da bu böyle olacak, Ziraat Türkiye Kupası'nda da böyle olacak. Maç maç bakıyoruz. Türkiye Kupası'nda bir hedef koymasam da biz takım olarak o maçı kazanmak ve bir üst tura çıkmak için sahada olacağız."

İYİ DURUMDAYIM

"Son 1 haftadır gayet iyi durumdayım ancak daha önceki 3 maç biraz sakat sakat oynamak durumunda kaldım. Aslında hem tedavi oldum hem de maça çıktım. Ama bu takım için bu durum hiç önemli değil. Yine olsa yine yaparım. Bizim takımımız kazansın mutlu olalım gerisi çok önemli değil."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.