Hava Durumu

Galatasaray'dan Yedlin paylaşımı: Dün geceden bir kare, yorumsuz

Süper Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, sahasında Karagümrük'le 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın sonunda maçın hakemi Ali Palabıyık'a büyük tepki vardı. DeAndre Yedlin, Lens'in müdahalesinden sonra maça devam edememişti. ABD'li futbolcunun sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem tespit edildi. Sarı-kırmızılılar bu pozisyona tepki göstererek Yedlin'in sakatlandığı anı, "Dün geceden bir kare, yorumsuz!" notuyla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan Yedlin paylaşımı: Dün geceden bir kare, yorumsuz

Galatasaray, Karagümrük karşısında 2 puan bırakarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Aslan'da karşılaşmanın sonunda maçın hakemi Ali Palabıyık'a büyük bir öfke vardı.

"YORUMSUZ"

Karagümrük maçında sakatlanan Galatasaray'ın sağ beki DeAndre Yedlin'in sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem tespit edilmişti. 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen futbolcu, Jeremain Lens'in müdahelesi ile sakatlanarak oyundan alınmıştı. Hakem Ali Palabıyık ise pozisyon sonrasında devam kararı verdi. Sarı kırmızılılar bu pozisyona tepki göstererek, "Dün geceden bir kare, yorumsuz!" paylaşımını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.