Hava Durumu

Galatasaray'ı bu üçlü durdurdu

Bursaspor önceki akşam oynanan maçta Galatasaray ile 1-1 berabere kalırken galibiyeti kaçırdı ve rakibine korkulu anlar yaşattı. Yeşil Beyaz’a gönül verenler takımı ateşledi, Arjantinli orta saha adeta maestro gibi takımı yönetti ve genç yıldız son sözü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2013 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2013 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'ı bu üçlü durdurdu

Avrupa'dan elenen ve lige kötü bir başlangıç yapan Bursaspor, evinde oynadığı maçta Galatasaray ile berabere kalırken, galibiyeti kaçıran taraf oldu. Yeşil Beyazlı futbolcular önceki maçlara göre inanılmaz bir efor sarf ederken, bunda taraftarın etkisi büyüktü.

HİÇ SUSMADILAR

Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler, Atatürk Stadı'nı Galatasaray için adeta cehenneme çevirdi. Mücadele boyunca 1 saniye bile susmayan Bursaspor sevdalıları, takımlarının itici gücü olarak 12.adam görevini layıkıyla yerine getirdi.

Farkını ortaya koydu

Vojvodina ile Atatürk Stadı'nda ve Eskişehirspor ile deplasmanda oynanan maçlarda forma giyemeyen Fernando Belluschi Galatasaray maçında tekrar sahaya döndü. Arjantinli orta saha oyuncusu gösterdiği performansla takım için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Sahada basmadık yer bırakmayan Belluschi, takımın hem savunmasında hem de hücumunda etkin bir rol oynadı. Tangocu, karşılaşmanın 63. dakikasında güzel bir şut çıkarırken, meşin yuvarlak direkten döndü.

9 yaşındaydı

Bursaspor, Galatasaray karşısında evindeki yenilmezliğini sürdürdü. Sarı Kırmızılılar Atatürk Stadı'nda en son galibiyetini 2007'de almıştı. Yeşil Beyazlılar'ın önceki gün beraberlik golünü atan Enes Ünal, Galatasaray Bursa'da son galibiyetini aldığında 9 yaşındaydı.

Burak’tan kutlama

Karşılaşma sonrası Galatasaraylı Burak Yılmaz, Enes Ünal'ı tebrik etti. Tecrübeli krampon otobüse binmeden önce Enes'le bir araya geldi ve yamağını okşayarak, "Seni kutluyorum. Bu yaşında çok iyi bir iş başardın" dedi. Enes de ağabeyine ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.