Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'ın ilk hedefi Lemina

Galatasaray, yaz dönemi transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılı takımın transfer döneminde ilk hedefi şu an takımda kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Southampton'da olan Mario Lemina.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2020 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2020 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'ın ilk hedefi Lemina

Sarı-kırmızılılar, koronavirüs sebebiyle futbola verilen arada hem bu sezonun kalanıyla ilgili çalışmalarını netleştirmeye çalışırken diğer taraftan geleceğin kadrosunu inşa etmeye de başladı. Kadrosunu gençleştirmeyi hedefleyen Cimbom'un öncelikli isteği kadrosunda memnun olduğu kiralık oyuncuların bonservisini almak. Bunların başında da Mario Lemina geliyor. Gabonlu orta saha, hem oyunu hem de kulübe olan aidiyetiyle sarı kırmızılıların gönüllerini fethetmiş durumda.

TERİM 'ALALIM' DEDİ

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, koronavirüs öncesi yönetimle yaptığı toplantıda Mario Lemina'nın alınmasını istedi. Yönetim de 26 yaşındaki futbolcunun bonservis pazarlıkları için Southampton ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Futbolcunun sakatlık problemi olduğu için sarı-kırmızılılar, İngilizlerin istediği 10 milyon Euro'luk rakamları gerçekçi bulmuyor. Cimbom bu transfer için 6 milyon Euro önerecek. G.Saray'da kalmak isteyen Lemina da transferi için yardım edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.