Hava Durumu

"Galibiyete çok sevindik"

Hatayspor karşısında uzatmalarda attığı golle 3 puanı getiren Burak Altıparmak, "Son dakikada galibiyetin gelmesi ekstra bir mutluluk verdi bize. İnşallah böyle devam edeceğiz. Sezon sonu istediğimiz bir şey var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2019 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2019 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Galibiyete çok sevindik"

HABER - Tolga ÖZTAŞ

TFF 1. Lig'in 17. haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Bursaspor'da uzatmalarda attığı golle 3 puana büyük katkı sağlayan Burak Altıparmak maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir mücadele verdiklerini dile getiren Burak, "Hatayspor karşısında çok iyi savaştık. Agresif oynamayı istedik ve oldu. Son dakikada galibiyetin gelmesi ekstra bir mutluluk verdi bize. Hatay çok iyi bir takım, yendiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah sezonun ikinci yarısında böyle devam edeceğiz ve mutlu sona ulaşacağız" diye konuştu.

DAHA AZ RİSK ALDIK

Sakatlıktan kurtulduktan sonra tam olarak iyi geri dönemediğini belirten Burak Altıparmak, "Sakatlıktan aslında biraz erken döndüm. Golle süslemem beni mutlu etti. Ama takımın galibiyeti daha önemli. Sezon sonu istediğimiz bir şey var. Onu başarmayı diliyoruz" derken, Yalçın Koşukavak'ın yerine teknik direktörlüğe gelen İbrahim Üzülmez için ise, "Hoca çok iyi, motivasyon olarak agresif ve sert oynamamızı istedi. Biz de hocanın dediğini yapmaya çalıştık. Galibiyetle mutlu olduk. Daha az riske girmeye çalıştık. Yine de pozisyon verdik. Birkaç alışkanlığımız var, onları da kampta düzelteceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.