Hava Durumu

Game of Thrones Beyond the Wall çıkış tarihi duyuruldu!

Game of Thrones, sevenleri için geçtiğimiz sene yeni mobil oyunu yapacağının müjdesini vermişti. Bu ay beklenen Game of Thrones mobil oyunu piyasaya sürülecek gibi görünüyor. Tam ismi "Game of Thrones Beyond the Wall" olan sürpriz oyun şimdilik sadece iOS'a gelecek. Muhtemelen böyle bir oyunu eline almak için onu hâlâ özleyerek bekleyen çok büyük bir kitle var.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2020 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2020 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Game of Thrones Beyond the Wall çıkış tarihi duyuruldu!

GoT yeni oyunu ne zaman?

Game of Thrones Beyond the Wall; Behaviour Interactive, GAEA ve HBO arasındaki işbirliğinin sonucu. 26 Mart'ta iPhone ve iPad'in App Store'da ilk kez piyasaya sürülecek oyun bir strateji RPG'si (rol yapma oyunu).

Game of Thrones Beyond the Wall'da Westeros'u Ak Gezenler'e (White Walker) karşı savunmak için Gece Nöbetçileri'nin (Night Watch) komutasını alacaksınız. Hikayenin orijinal şekilde ilerleyeceği için diziyi izleseniz veya kitabını okusanız bile oyunu çekici bulmanız yüksek bir olasılık. Oyunda oyuncuların kullanabileceği sihirli yeteneğin yanı sıra Jon Snow, Daenerys Targaryen ve Melisandre gibi ikonik karakterlerle geçen bir savaş var. Game of Thrones Beyond the Wall, sıra tabanlı bir strateji oyunu.

Oyun şimdiden 1 milyonu aşkın sipariş aldı

Oyun şu an App Store'da listelendi ve geliştiricilerin duyurduğuna göre 1 milyon ön sipariş aldı. Oyun ücretsiz ancak oyun yayınlanmadan önce kaydolanlara bazı oyun içi ödüller veriliyor. Eğer 1.5 Milyon kişi oyunu önceden sipariş ederse herkese 10 adet Oyma verilecek. 2 Milyon kişide ise Jon Snow The Old Bear'ın 90 parçası veriliyor. Bu parça ön sipariş oyuncusunun tüm karakterinin kilidini açmasına izin veriyor. Siparişler 3 Milyon'a ulaştığında ise oyuncunun karakterini sıralamak için Jon Snow The Old Bear'ın 100 parçası daha geliyor.

Ön sipariş arttıkça ödüller büyüyor!

Yukarıdaki ödüllerin yanı sıra, oyunu önceden sipariş eden herkese 10.000 bakır peni, 10 Jon Snow parçası ve Vale Şövalyesi ödül olarak verilecek. Eğer Android cihaz kullanıcısı olarak Game of Thrones Beyond the Wall'ı oynamak istiyorsanız 3 Nisana'a kadar beklemeniz gerekecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.