Hava Durumu

Gaziantep FK'da Erol Bulut iddiası!

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Mehmet Büyükekşi'nin sezon sonu görevi bırakacağı öğrenildi. Ayrıca teknik direktör Sa Pinto ile yollar ayrılacak. Yerine ise Okan Buruk, Erol Bulut ve Bülent korkmaz ile görüşülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2021 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2021 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gaziantep FK'da Erol Bulut iddiası!

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Mehmet Büyükekşi'nin sezon sonu görevi bırakacağı öğrenildi. Ayrıca teknik direktör Sa Pinto ile yollar ayrılacak. Yerine ise Okan Buruk, Erol Bulut ve Bülent korkmaz ile görüşülüyor. Süper Lig ekibi Gaziantep FK'da Başkan Mehmet Büyükekşi sezon sonu görevi bırakacak. Başkan Vekili Cevdet Akinal'ın gelecek sezon yeni başkan olacağı öğrenildi.

Sa Pinto gidiyor yerine 3 aday var!

Başkan Mehmet Büyükekşi'nin görevi bırakmasının ardından Teknik direktör Sa Pinto gönderilecek. Sa Pinto kalan 3 maçta görev yaptıktan sonra yollar ayrılacak.

3 aday var

Gaziantep FK'da teknik direktör için girişimler ise başladı. Öncelik Okan Buruk ve Erol Bulut... Bu iki isimden olumlu cevap alınamazsa Bülent Korkmaz ile görüşülecek. Güney ekibinin kısa süre içinde teknik direktör olayını çözüme kavuşturması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.