Hava Durumu

Genç kadını ölümden saçları kurtardı

Adana'da eşinden ayrıldıktan sonra iki çocuğunu göremeyen kadın, köprüden nehre atlayarak intihar etmek istedi. Polis, bir anlık dalgınlığından yararlandığı genç kadını saçlarından tutarak kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2013 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2013 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Genç kadını ölümden saçları kurtardı

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Leyla G. (33) 12 yıl önce görücü usulüyle evlilik yaptı. Bu evlilikten genç kadının 3 tane çocuğu oldu. Ancak eşiyle anlaşamadığı ve sürekli kavga ettikleri için bir süre önce mahkeme kararıyla eşinden ayrıldı.

Hakim, genç kadının 2 çocuğunu eşine, 1 çocuğunu ise kendisine verdi. Genç kadın eşinden ayrıldıktan sonra bir daha 2 çocuğunu hiç göremedi. Defalarca eşiyle çocuğunu görmek için görşmesine rağmen bir türle eşi çocuklarını göstermedi.

Bu nedenle psikolojisi bozulan genç kadın, Girne Köprüsü'ne gelerek kendisini Seyhan Nehri'ne atarak ölmek istedi. Ancak çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Can-Kur ekipleri ve su altı polisleri geldi.

Polis kadının kendisini atma ihtimaline karşılık bir su altı polisini nehre indirerek atlayacağı yerde can simidiyle bekletmeye başladı. Polisin ikna çabaları sonuç vermezken meraklı vatandaşlarda kadının atlayıp atlamayacağı konusunda kendi arasında iddiaya girdiği görüldü.

Ağlayarak sorunlarını anlatmaya çalışan kadının bir anlık dalgınlığından faydalanan polis, son anda saçından tuttu. Kadın kendini aşağıya doğru sarkıttı ancak kadının önce saçından daha sonra da kemerinden tutan polis, yukarı çekip nehre düşmesini önledi. Genç kadın daha sonra polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Burada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına önce tepki gösteren kadın daha sonra "Size sonra açıklama yapacağım" diye konuştu. Kadın ifadesi alındıktan sonra bir psikologa yönlendirildi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.