Hava Durumu

Geri dönüşlerin hastasıyız!

Bursaspor'un tarihi skorla kazandığı Akhisarspor maçı uzun süre hafızalardan silinmeyecek görüntülere sahne oldu. Galibiyetin mimarı oyuncular üç puanın sevincini doyasıya yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Geri dönüşlerin hastasıyız!

FUTBOLCULAR MUTLULUK İÇİNDE

Bursaspor'un Akhisarspor karşısında 2-0 geriye düştükten sonra mücadeleden 4-2 galip ayrılmasının yankıları sürürken tarihi galibiyetin mimarı futbolcular büyük bir sevinç yaşadı. Maçın sonrasında üç puanın getirdiği mutluluğu taraftarlarıyla birlikte paylaşan Bursasporlu futbolcular yaptıkları açıklamalarla da ses getirdi. Akhisar'da galibiyet üçlüsünü çektiren kaptan Ertuğrul Ersoy maçla ilgili olarak 'Geri dönüşlerin hastasıyız' yorumunda bulundu. Ertuğrul ile birlikte A Milli Takım formasını da terleten Aytaç Kara, 'Muhteşem geri dönüş. Tebrikler takım' ifadeleriyle tarihi maçı değerlendirdi.

GALİBİYET TARAFTARA ARMAĞAN

Umut Meraş, 'Tüm takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum' yorumuyla dikkat çekti. Ramazan Keskin'in attığı golde savunmadan yaptığı çıkışla dikkat çeken takımın tecrübeli isimlerinden Aurelien Chedjou, 'Güzel maç arkadaşlar. Önemli üç puan. Çalışmaya devam' sözleriyle arkadaşlarını motive etti. Maça forvette başlayan, sonrasındaki değişiklikle kanada geçen ve ilk golün asistini yapan Tunay Torun da, 'Bravo takım. İnanılmaz geri dönüş. Bu galibiyet taraftara armağan olsun. Ayaklarınıza sağlık' sözleriyle arkadaşlarını kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.