Hava Durumu

Ghezzal için Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş'ın şampiyonluğunun baş mimarı olan Rachid Ghezzal'ın transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Monaco eski oyuncusu Rachid Ghezzal için kesenin ağzını açtı. Beşiktaş'ın 5 milyon Euro bonservisi gözden çıkardığı başarılı sağ kanat için Fransız ekibi, Leicester City'e 10 milyon Euro'luk teklifle gitti. Siyah-Beyazlı yönetim yapacağı toplantının ardından Ghezzal transferinde yol haritasını belirleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2021 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2021 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ghezzal için Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş'ın sezon başında Leicester City'den kiraladığı Rachid Ghezzal, 35 resmi maçta 8 gol- 18 asistle değerini katladı. İngilizler, 28 yaşındaki Cezayirli için "Sezon sonu görüşelim" dediği için siyah-beyazlı yönetim önceki gün ilk adımı attı ancak dişli bir rakiple karşı karşıya kaldı.

Sabah'ın haberine göre Monaco eski oyuncusu için kesenin ağzını açtı. Beşiktaş'ın, 5 milyon Euro bonservisi gözden çıkardığı başarılı sağ kanat için Monaco, İngiliz ekibine 10 milyon Euro'luk teklifle gitti. Siyahbeyazlı yönetim yapacağı toplantının ardından Ghezzal transferinde yol haritasını belirleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.