Hava Durumu

Gir artık topa

Camianın tecrübesine dayanarak üst düzey performans beklediği 34 yaşındaki futbolcunun sorumluluk alması isteniyor. Bu kez de sakatlığıyla gündeme gelen Özer'in sahalara ne zaman döneceği belirsizliğini koruyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2020 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2020 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gir artık topa

Beklenti yüksek ama kaptan Özer Hurmacı'nın adı saha içinden çok saha dışı konularla konuşuluyor.

SAHA DIŞI OLAYLARI GÜNDEMDE

Bursaspor'un kadrosuna geçen sezon dahil olan Özer Hurmacı şu ana kadarki performansıyla Yeşil Beyazlı takıma beklenen katkıyı sağlayamadı. Adı daha çok saha dışı olaylarla gündeme gelen tecrübeli krampon sakatlıklar, play-off yarı finalinde Adana Demirspor maçı öncesi yaşananlar ve gördüğü kartlarla konuşuldu. Oysa Türk futbolunun en yetenekli oyuncularından biri olarak kabul edilen, üst düzey takımlarda oynayan Özer Hurmacı'dan takıma yapacağı katkının daha üst seviyede olması bekleniyordu.

KADRODAKİ TEK A MİLLİ OYUNCU

Özer, geçen sezon 23 maçta 4 gol bir asist, bu sezon da 6 maçta 2 asistlik performans sergiledi. Geçen yıl 10 sarı bir de kırmızı kart gören 34 yaşındaki futbolcu, bu sezon da 3 sarı karta imzasını attı. Takım kaptanlığına getirilen Özer Hurmacı sakatlığı nedeniyle uzun süredir arkadaşlarından ayrı çalışıyor. Özer'in ne zaman sahalara döneceğindeki belirsizlik devam ediyor. Yeşil Beyazlı camia kadrodaki A Milli Takım forması giyen tek oyuncu konumundaki Özer Hurmacı'dan artık sorumluluk alıp topa daha çok girmesini bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.