Hava Durumu

Gol pozisyonuna girdik ancak inanç yoktu

Akhisar Belediyespor maçında kötü bir oyun oynadıklarını söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, “Bu yolda taraftarımızla yürüyeceğiz. Yapabildiğimizin en iyisini yapmalıyız. Gol pozisyonuna girdik ancak orada inancı göremedim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2014 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2014 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gol pozisyonuna girdik ancak inanç yoktu

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Akhisar Belediyespor'la oynadıkları maçta iyi bir oyun ortaya koymadıklarını dile getirdi. Daum, “Grup maçları sonucunda 1 puanın iyi olup olmadığını göreceğiz. İlk 45 dakika hoşuma gitmedi. Kötü oynamamıza rağmen 2 kontraatak pozisyonumuz vardı. İnancı orada göremedim. Orada daha inançlı oynamamız gerekiyordu. İkinci devreye baktığınızda farklı bir durum ortaya çıkıyor. Top alış verişleri daha iyiydi. 3-4 iyi pozisyonumuz vardı. Böyle pozisyonlar yakaladığınız zaman hoca olarak düşünüyorsunuz. Bunları atamazsanız gol de yiyebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN

“Bu yolda taraftarımızla birlikte yürüyeceğiz” diyerek sözlerine devam eden Alman teknik adam şunları söyledi: “Takımım arzulu ve istekli. Benim hedefim bu takımla birlikte en üst seviyedeki hedefleri çıkarmak. Bakıldığında bir hocanın görevi nedir? Şartlar ne olursa olsun burada en iyisini çıkarmak. Bizim takımımız arzulu, istekli ve öğrenmeye açık. Yönetimimizde de başkanımız çok büyük bir örnek. Bizde arkadaşlık üst seviyede. Biz de bu yolda taraftarlarımızla birlikte yolumuza devam etmek istiyoruz.”

3 puan hediye etmek isterdik

Taraftarların takımı çok iyi desteklediğini belirten Christoph Daum, “Taraftarlarımız bizi inanılmaz desteklediler. Kendi evimizde oynuyor gibiydik. Ancak onlara sadece 1 puan verebildik. 3 puan hediye etmek isterdik” diye konuştu.

Markaj yine dopdolu

AS TV'nin ekran klasiği Markaj, bu akşam yine gündemi belirleyecek. Bursaspor'un yeni transferleri ve Türkiye Kupası'ndaki performansının masaya yatırılacağı program saat 20.30'da başlayacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı programın konukları, Ahmet Suphi Evke, Erkan Öncel, Levent Batur ve Adem Vural. (Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.