Hava Durumu

Güzelliğiyle dolandırdı

Adana'da 'hastamız var onu aramamız gerekiyor ancak kontörümüz yok telefonunuzu kullanabilir miyiz' diyerek telefonu alıp kaçan biri kadın iki kişi suç üstü yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2014 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2014 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güzelliğiyle dolandırdı

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sevgili olan Emine K. (20) ile Ufuk E. (30) bir hafta önce kendilerine aile süsü vererek oyalamak suretiyle telefon hırsızlığı yapmaya başladı.

Özellikle Adana'da zenginlerin yaşadığı Turgut Özal Bulvarı'nı seçen iki sevgili otomobil ile yaklaştıkları kurbanlarına Emine K., "Annem hastanede yatıyor onu acil aramam gerekiyor ama benim kontörüm bitti telefonunuz varsa kullanabilir miyim" diyerek telefonu alıp kaçarak kayıplara karışıyordu.

Güzelliğini kullanan Emine K. özellikle erkekleri seçerek onlardan pahalı telefonlarını çalıp kaçıyordu. Bu yöntemle çift tam 7 kişinin telefonunu alıp kaçtı. Polis bu yöntemle telefon hırsızlığının artması üzerine hırsızlığın meydana geldiği yerde devriye ekiplerini sıklaştırdı. İki gün önce de bu kez bir kadından çift telefonu aynı yöntemle istedi ancak kadın "benim kontörüm yok" diye cevap verince bu kez çift kadının telefonunu zorla alıp otomobile binerek kaçmaya çalıştı.

Bu arada olay yerine çok yakın olan polisler ihbar üzerine harekete geçip zanlıları kısa sürede yakaladı. Kadın ve erkek yakalandıktan sonra emniyete getirilerek sorguya alındı. Zanlılar suçlamaları kabul etmedi. Sorgulanan zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.