Hava Durumu

Hakan Demir önüne bakıyor

Maçın ardından açıklamalarda bulunan TOFAŞ Başantrenörü Demir, "Sadece ilk çeyrekte iyi savunma yapabildik. Şampiyonlar Ligi devam ediyor. Önümüzdeki maça hazır olacağız" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2021 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2021 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Demir önüne bakıyor

FIBA Basketball Champions League (BCL) F Grubu 2. haftasında TOFAŞ, evinde Estonya temsilcisi BC Kalev/Cramo'ya 77-81 mağlup oldu. Bursa ekibi Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda sıradaki maçını 26 Ekim 2021 tarihinde Fransa deplasmanında SIG Strasbourg ile yapacak. TOFAŞ ardından ING Basketbol Süper Ligi'nde ise 17 Ekim Pazar günü sahasında Petkimspor ile kozlarını paylaşacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'ndaki 4. hafta mücadelesi 15.30'da başlayacak. Devler Ligi'nde bu sezon gruplarını ilk sırada bitirenler son 16 turuna yükselecek. 2 ve 3. sırayı alan takımlar ise play-in elemesi oynayacak. Eşleşmelerde 2 galibiyete ulaşan 8 ekip, play-off'a kalacak.

SAVUNMA YAPAMADIK

Kalev Cramo'ya sahalarında çok fazla sayı üretmesine izin verdiklerini belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Hakan Demir, "Sadece ilk çeyrekte iyi savunma yapabildik. Ne yazık ki rotasyonda eksik oyuncumuz vardı. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ama hakemlerde maçın skoruna etki etti. Maçın kritik anlarında çok kritik kararları vardı. Bunlar emin olunmayan kararlardı. Normalden daha fazla dahil oldular. Maçı tekrar izlediklerin bizi anlayacaklardır. Şampiyonlar Ligi devam ediyor. Önümüzdeki maça hazır olacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.