Hava Durumu

Halit Ergenç'e çirkin saldırı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya giden bir grubun açtığı pankart sosyal medyada günün konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2013 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2013 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Halit Ergenç'e çirkin saldırı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunduğu Tunus'tan Türkiye'ye dün gece döndü. Başbakan'ı havaalanında on binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ve parti flamalarının yanında Atatürk posterleriyle karşıladı. Ancak Başbakan Erdoğan'ı karşılamaya gelen grupta bir kişinin açtığı pankart geceye damgasını vurdu.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya giden bir grubun açtığı pankart sosyal medyada günün konusu oldu. Pankart'ta "Halit Ergenç (Muhteşem Rezalet) 75 milyoun önünde karını kenan İmirzalıoğlu götürüyor ses çıkarmadın. İki ağaç için mi adam oldun" yazıyordu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç'in Gezi Parkı eylemlerine verdiği destek hiç hoş olmayan ağır bir dille eleştirilmiş oldu.
 
Dizi daha yayınlanmaya bile başlamadan bazı çevrelerin tepkisini çekmişti. Hatta Başbakan Erdoğan da yaptığı bir konuşmada diziye yönelik eleştirilerde bulunmuştu.
 
KARADAYI DİZİSİ

Ergenç'in eşi Bergüzar Korel de Karadayı adlı dizide rol alıyor. Korel, başrolü Kenan İmirzalıoğlu ile paylaşıyor. Dizide Korel'in oynadığı Hakime Feride ile İmirzalıoğlu'nun oynadığı Mahir karakteri birbirleriyle yakınlaşıyor. İkili arasında romantik bir ilişki başlıyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.