Hava Durumu

Hami Mandıralı: Bursaspor'u keyifle takip ediyoruz!

A Milli Takım ve U-21 Milli Takım analisti Hami Mandıralı, "Bursaspor'u keyifle ve meraklı gözlerle takip ediyoruz. Gelecekte bu takımda oynayan birkaç futbolcu kardeşimizi A Milli Takım'da görmemiz sürpriz olmaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2021 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2021 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hami Mandıralı: Bursaspor'u keyifle takip ediyoruz!

RÖPORTAJ: ÇETİN SABIRLI

Bursa Hakimiyet'in köşe yazarı ve AS TV Markaj programı yorumcusu Çetin Sabırlı'dan çok özel röportaj...

İki gün önce bir işyeri ziyareti gerçekleştirdim. Sevgili dostum bir telefon görüşmesi yapıyordu. Özel hemşehrilik ilişkilerinden kaynaklı görüşmeleri sona ererken önce beni tanıtarak telefonu bana verdi. Telefonun ucundaki kişi eski milli futbolcu şimdilerde A Milli takım ve U-21 Milli Takım analisti olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nda görevli Hami Mandıralı hocaydı. Konu Bursaspor'a gelince "Bu sezon Bursaspor'u keyifle ve meraklı gözlerle takip ediyoruz. Çok yetenekli gençler izliyoruz. Gelişimleri olumlu devam ederse, gelecekte birkaç futbolcu kardeşimizin A Milli Takım'da izlememiz sürpriz olmaz" dedi.

Kısa görüşmemizi, "Bursa ülkemizin özel bir şehridir. Tarih ve kültür şehri olduğu gibi aynı zamanda bir futbol şehridir. Kent olarak bu gençlere sahip çıkılması gerekir. Bursa'da bu güç var. Bu gençlere gereken destek verilip sahip çıkılırsa hem Bursaspor hem de Türk futbolu kazançlı olacaktır. Zorlu bir süreç yaşanıyor ama birlik,beraberlik ve gerekli destek yapılırsa çok güzel sonuçları olacaktır" dedikten sonra görüşmemizi sonlandırdık.

Bu spontane gelişen görüşmemizden anlaşılacağı üzere Bursaspor'lu gençler Türkiye genelinde futbol adına derin bir iz bırakmaya devam ediyorlar. Saha içinde bu olumlu sportif hava, mali açıdan aşılamayan zorluklar nedeni ile bir türlü sürdürülebilir hale getirilemiyor. Evet başkan ve yönetimin hemen her gün alacaklı dosyalar ile uğraştığını bunları bir şekilde yönetmeye çalıştığını duyuyoruz. Göreve geldikleri günden beri kendilerinden talep ettiğimiz açıklamalar bu anlamda camianın bilgilendirilmesi için çok önemliydi. Maalesef 4-5 aydır bu manada bir açıklama yapılamadı. Bu tabloda mevcut yönetimin neler yapacağını merakla izliyoruz.

Oysa Giresunspor mağlubiyetinde bile ortaya çıkan tablo Bursasporluları gelecek anlamında bir kez daha umutlandırdı. Mevcut yeteneklerin yanına birkaç tane daha genç kardeşimiz vitrine çıkmıştı. Bu anlamda Vakıfköy üretmeye devam ediyor. Aldığım bilgiye göre gelmeye de devam edecekmiş. Mustafa Er hoca da bu yetenekleri futbol dünyasına servis etmeye devam edecek demektir. Bu alanda sinerji şimdilik tutmuş görünüyor aman nazar değmesin. Var oluş noktasında mali kriz bir şekilde çözümlenemez ise günlük başarılarla mutlu olmaya devam ederiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.