Hava Durumu

Hangisi doğru?

Çelişkili ifadeler Bursaspor’lu taraftarların kafasında soru işareti oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2012 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2012 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hangisi doğru?
 Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Serdar Aziz ve Ozan İpek'in Fatih Terim'in transferini düşündüğü futbolcular arasında yer aldığını, Ertuğrul Sağlam'ın da Servet Çetin'i istediğini açıkladı.

Bursaspor kulübü ise bu olaydan dakikalar sonra jet hızıyla bir bildiri yayınladı. Basın-yayın organları hedef gösterilen yalanlamada üstü kapalı olarak 'Nayman'ın sözleri gerçeği yansıtmıyor' denildi.

Bursaspor'da açıklama krizi yaşanıyor. Başkan İbrahim Yazıcı'nın yeni oluşturduğu ve genel kurulda oylanacak yönetim kurulu listesinde yer alan basın sözcüsü Ferruh Nayman'ın radyospor'a Ozan İpek ve Serdar Aziz'le ilgili yaptığı açıklama kulüpte bomba etkisi yarattı. Nayman, CAS'ta istenilen sonucun alınması durumunda kadroyu koruyacaklarını hatta daha da güçlendireceklerini ifade ederek, "Hem yurtiçinden hem de yurtdışından bir iki futbolcu transfer edebiliriz. Bize, Serdar Aziz ve Ozan İpek'le ilgili olarak gelen resmi ya da gayri resmi bir teklif yok; ama sanırım bu oyuncularımız Fatih hocamızın (Terim) düşündüğü futbolcular arasındalar. Olmayacak bir şey değil. Şartlar çok iyi tesis edilirse, biz CAS'ı kazanamazsak belki bunlar gündeme gelebilir; ama şu anda yapılan bir görüşme ya da alınan-verilen bir teklif yok. Bu futbolcularımızın satış rakamları başkanımızın takdirindedir" şeklinde görüş belirtti. Ferruh Nayman ayrıca teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Servet Çetin'i kadroda görmek istediğini, şartların olgunlaşmasını beklediklerini ifade etti.

JET YALANLAMA

Nayman'ın bu şok açıklamaları teknik heyet ve yönetim kurulunda büyük rahatsızlık yarattı. Bazı yönetim kurulu üyelerinin herhangi bir teklif gelmemesine karşın Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Ozan ve Serdar'ı istiyor şeklinde Ferruh Nayman'ın açıklamada bulunmasını kabul edilemez bir hata olarak yorulmadığı ifade ediliyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Yeşil Beyazlı kulüp resmi siteden açıklamada bulundu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı basın organlarından kulübümüz ile ilgili transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün, Galatasaray'ın futbolcusu Servet Çetin ile ilgilendiği ve Galatasaray kulübünün takımımızdan bazı futbolculara resmi teklif gönderdiği ile ilgili haberler tamamen asılsızdır". Bu açıklama ise olayı tam bir karmaşa içine soktu. Bursaspor Basın Sözcüsü sıfatıyla yapılan ve gündeme bomba gibi düşen açıklamanın yine kulüp tarafından basın-yayın organları üzerinden yalanlanmaya çalışılması dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.