Hava Durumu

Harika Avcı sessizliğini bozdu

Bir dönemin en güzel ve zengin kadınları arasında gösterilen ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı, hakkında çıkan haberlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Avcı, "Bir takım zorluklar yaşadığım doğrudur. Ancak bunlar çözülemeyecek problemler değil" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2020 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2020 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harika Avcı sessizliğini bozdu

Bir döneme damgasını vuran isimlerden Harika Avcı'nın geçtiğimiz hafta maddi ve manevi olarak zorluklar yaşadığı iddia edilmişti.

Şarkıcı Lerzan Mutlu'nun sunduğu 'Lerzan'la Çok Mutlu' programında Harika Avcı ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Avcı'nın ev sahibi, kirasını bile ödeyemediğini, maddi ve manevi olarak çok sıkıntılı günler geçirdiğini söyledi.

Bu iddiaların ardından Lerzan Mutlu gözyaşlarını tutamadı ve Avcı için yardım çağrısında bulundu.

Sonrasında Selin Ciğerci, hayranı olduğu Harika Avcı için ev sahibiyle iletişime geçeceğini ve kiralarını ödeyeceğini duyurdu. Kendisine çoğu kez ulaşmak istediğini fakat başaramadığını belirtti.

Son günlerde hakkında çıkan haberlerin ardından Avcı sessizliğin bozdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü isim sıkıntı günler yaşadığını doğruladı.

Avcı, "Sevgili ve değerli basın mensupları ve kıymetli sevenlerim... Birkaç gündür basında konuşulanları üzülerek seyretmekteyim. Her insanın hayatında olabilecek geçmişten gelen problemlerden kaynaklı bir takım zorluklar yaşadığım doğrudur. Ancak bunlar çözülemeyecek problemler değil. Ancak şu anda takdir edersiniz ki; bu konular ile ilgili konuşmak istemiyorum. Hiçbir yerde zorla tutulmuyorum ve insiyatifim dışında hareket etmiyorum. Ben ezelden beri kendi sorunları ile kendi bildiğim yöntemlerle başa çıkmayı seven bir karaktere sahibim. Kısa zaman içerisinde problemleri çözülebilir hale getireceğimden eminim" dedi.

Ünlü sanatçı, sözlerine, "Rica ediyorum hayatım ile ilgili fikir sahibi olan ya da olmayan herkes , içine dahil olmadıkları konularla ilgili gıyabımda yorum yapmasın. Bu tür konularla ilgili anlayışınızı rica ederim. Basın mensuplarına ve kıymetli sevenlerime en güzel dileklerimle...İlginiz için çok çok teşekkür ederim" diyerek devam etti.

Öte yandan ünlü şarkıcının İstanbul Kartal'da bir pansiyon odasında yaşamaya başladığı, maddi sıkıntılar nedeni ile her şeyini satan Avcı'nın pansiyon parasını ise Avustralya'da yaşayan bir fanının ödediği haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.