Hava Durumu

Hasan Öztürk'ten Özlem Zengin'e 'Müt'a nikahı' desteği!

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in "FETÖ'cüler talimatla bebek yapıyorlar" sözlerini desteklediğini açıkladı. Öztürk, "Yalan mı kardeşim, talimatla bebek sahibi olmuyor musunuz FETÖ'cüler, daha dün bir tane FETÖ'cü kadının Müt'a Nikahı yaptığı mahkeme kayıtlarına girdi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hasan Öztürk'ten Özlem Zengin'e 'Müt'a nikahı' desteği!

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in tartışma yaratan "FETÖ'cüler talimatla bebek yapıyorlar" ifadelerinin doğru olduğunu savundu. Ülke TV'de katıldığı televizyon programında konuşan Öztürk, "Özlem Zengin'e 'FETÖ'cüler talimatla bebek sahibi oluyor' cümlesini kurdu diye saldırıların hepsini iade ediyoruz, Özlem hanımın yanındayız" ifadelerini kullandı.

'Hamile kalıyor ve sonra da boşuyor'

Öztürk ayrıca, Zengin'in ifadelerinin doğru olduğunu iddia ederek, "Yalan mı kardeşim, talimatla bebek sahibi olmuyor musunuz FETÖ'cüler? mahkeme kayıtlarında bunlar yok mu? Bu FETÖ'cüler mağdur edebiyatı için çocuk yapıyorlar. Daha dün bir tane FETÖ'cü kadının Müt'a Nikahı yaptığı mahkeme kayıtlarına girdi. Kadın soruşturma geçiriyor o arada bir tane 'doner' bulup nikah yapıyor, hamile kalıyor ve sonra da boşuyor" ifadelerini kullandı.

Öztürk ayrıca, CHP'li Özgür Özel'in de 2018 yılında Zengin'le aynı şeyleri söylediğini iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.