Hava Durumu

Hastalara fotoğraf morali

Bursa Kent Konseyi Fotoğraf İmece Topluluğu Çalışma Grubu tarafından ‘Griye Veda Renklere Merhaba’ projesi kapsamında Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fotoğraf sergisi açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2012 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2012 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hastalara fotoğraf morali
Bursa Kent Konseyi Fotoğraf İmece Topluluğu Çalışma Grubu, Bursa FotoFest kapsamında düzenlenen ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan fotoğrafları okul ve kamu kurumlarına hediye etmeye devam ediyor. ‘Griye Veda, Renklere Merhaba’ projesi bünyesindeki son sergi, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde açıldı. Sergi öncesinde Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Ceyhun İrgil ve Sağlık Çalışma Grubu Temsilcisi Can Başaran, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ’ı makamında ziyaret etti.
Toplam 28 adet fotoğrafın yer aldığı serginin açılışına doktor, hemşire ve hastane personeli katıldı. Semih Pala, alanında Türkiye’ye örnek işler yapan bir kurum haline gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bünyelerinde 4 meclis ve 34 çalışma grubu bulunduğunu, bunlar arasındaki Fotoğraf İmece Topluluğu ve Sağlık çalışma gruplarının faydalı işlere imza attığı anlatan Pala, “Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ da Yerel Gündem 21’den itibaren bu çalışmalara katkı koymuştur. Diğer sağlık çalışanlarının da kent konseyine katkılarını bekliyoruz. Usta sanatçıların FotoFest’te yer alan eserleri, bundan sonra Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin duvarlarını süsleyecek” dedi.
Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ ise, hastanede ‘Fotoğraflarla Çanakkale Destanı’ isimli bir fotoğraf sergisini açık tuttuklarını hatırlattı. Karadağ, Bursa Kent Konseyi tarafından hediye edilen fotoğrafları da hastanenin en güzel yerlerine asacaklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.