Hava Durumu

Hastaneye yetişemeyince kaldırımda doğurdu

New York'ta trafik nedeniyle hastaneye yetişemeyen kadın, kaldırımda doğum yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2014 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2014 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hastaneye yetişemeyince kaldırımda doğurdu

ABD'nin en büyük şehirlerinden, New York'ta, 39 yaşındaki bir kadın sokak ortasında doğum yaptı. Hastaneye yetişemediği için kaldırımda doğum yapan kadının başına gelenler ise komedi filmlerine konu olacak türdendi.

TAKSİSİNİ DE BAŞKA BİRİ KAPINCA..

Bir anda doğum sancıları başlayan Polly McCourt'a kaldığı apartmanın kapıcısı hemen bir taksi çağırdı. Ancak hamile kadın tam kendisi için çağrılan taksiye bineceği sırada aceleci başka bir New York'lu önüne atladı ve taksiye bindi. Üstelik kendisini hastaneye yetiştirecek taksiyi başka birine kaptıran Polly McCourt'un daha fazla bekleyecek zamanı da kalmamıştı.

KALDIRIMDA BİR KIZ BEBEK DÜNYAYA GETİRDİ

Bayan McCourt, kapıcısının ve o sırada yoldan geçen Isabelle isimli başka bir kadının yardımıyla kaldırıma yatırıldı, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında bir kız bebek dünyaya getirdi. Hamile kadının kocası Cian McCourt ise yoğun trafikte sıkışıp kalmıştı. Heyecanla olay yerine gelip, eşi ve yeni doğmuş kızını kaldırımda gördüğünde şaşkınlığını gizleyemedi.

BEBEĞE ISABELLE ADINI VERDİ

Polly ve Cian McCourt çifti, yeni doğan bebeklerine, kaldırımda doğuma yardım eden 'İsabelle' isimli kadının adını verdiler. Olaydan sonra hastaneye götürülen, Bayan McCourt ve İsabelle bebeğin sağlık durumları iyi olduğu bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.