Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayatının şokunu hırsızı yakalayınca yaşadı!

Adana'da kuruyemişçi Süleyman Gayır, iş yerinden hırsızlık yapmaya çalışan Ali D. tarafından yüzünden bıçaklandı. Şüphelinin, iki gün önce kuruyemişçide hırsızlık yaparken yakalandığı ve iş yeri sahibi Süleyman Gayır'ı darp ettiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2020 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2020 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayatının şokunu hırsızı yakalayınca yaşadı!

Olay, saat 04.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. Gece kuruyemişçi dükkanını açan Süleyman Gayır'ın yanına gelen iki kişi, iddiaya göre iş yerinden hırsızlık yapmaya kalkıştı. Durumu fark eden Gayır, müdahale etti.

Şüphelilerden biri kaçtı. İsminin Ali D. olduğu öğrenilen şüpheli ise yanındaki bıçakla Gayır'ı yüzünden yaralayıp kaçmaya çalıştı. Bu sırada caddede devriye görevi yapan mahalle bekçileri, Ali D.'yi olayda kullandığı bıçak ile yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, 5 Ocak Polis Merkezi'ne götürüldü. Yüzünden yaralanan Gayır ise çağrılan ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Gayır'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu arada, Ali D.'nin iki gün önce aynı işyerinde hırsızlık yaparken yakalandığı ve bu sebeple çıkan tartışmada kuruyemişçi Gayır'ı darp edip, kaçtığı öne sürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.