Hava Durumu

Hazal Kaya'dan 'Aşk-ı Memnu' paylaşımı

Kanal D'de 2008-2010 yılları arasında yayınlanan ve halen tekrarları bile büyük ilgiyle izlenen 'Aşk-ı Memnu' dizisinin daha önce görülmemiş bir fotoğrafı, dün paylaşılmıştı. Hazal Kaya'dan fotoğrafa yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2021 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2021 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hazal Kaya'dan 'Aşk-ı Memnu' paylaşımı

Efsane dizi 'Aşk-ı Memnu' 2008 yılında yayın hayatına başlamış, 2010 yılında muhteşem bir finalle ekranlara veda etmişti. Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı dizinin final bölümü, en yüksek izlenme oranına sahip yerli dizilerinden biri olarak tarihe geçmişti.

Dizinin set fotoğrafçısı Şinasi Serçe, finalden 11 yıl sonra sette çekilen fotoğrafı dün Instagram'da paylaştı. Fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü.

'Aşk-ı Memnu'nun 'Nihal'i Hazal Kaya, Şinasi Serçe'nin yayınladığı fotoğrafı sayfasında paylaştı ve altına duygusal bir de not düştü:

"Dünden beri bu fotoğrafa bakıp duruyorum. Ufacıktım. Çok zor geliyordu bir sürü şey, keyfini çıkarabileceklerimin çoğunu kaçırdım galiba bu yüzden... Neler öğrendim, çok zorlandım, yoruldum ama hep çok sevdim. Sadece fotoğraftaki şahanelikleri değil, oraya ait herkesi ve her şeyi.Çok da eğlendik bu arada fotoğrafta görüldüğü üzere Baktıkça özlüyorum o zamanı. İyi ki bir araya gelmişiz! Sizsiz olmazmış Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hilal Saral, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, İlker Kızmaz, Batuhan Karacakaya, Baran Akbulut, Pelin Ermiş, Nur Fettahoğlu..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.