Hava Durumu

Hırsızı 'ter damlaları' yakalatacak

Bursa'da bir fabrikaya giren hırsızlar, güvenlik kameralarını parçalayarak çelik kasa ve otomobil çaldı. Çaldıkları otomobille taşıdıkları kasayı parçalayan hırsızlar, bin 200 doları çaldı. Olay yeri inceleme ekipleri, hırsızlara ait olduğu düşünülen kurumuş ter damlarını biyolojik test için incelemeye aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2012 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2012 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hırsızı 'ter damlaları' yakalatacak

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi Yaylacık köyü Aşağı Çakıllar mevkiinde, işadamı İzzettin T.’ye ait fabrikaya giren hırsızlar, önce güvenlik kameralarını parçaladı. İş yerinde otomobilin anahtarını bulan zanlılar, çelik kasayı çaldıkları araca yükleyerek kaçtı.

ARMUT BAHÇELERİNİN ARASINDA BULUNDU
Zanlılar, çaldıkları otomobil ve çelik kasayı merkez Yıldırım ilçesi Samanlı köyü üzerinde bulunan armut bahçelerinin arasına getirdi. Kasayı parçalayan hırsızlar, içinde bulunan yaklaşık bin 200 dolar parayı alarak kaçtı. Hırsızların kasanın içinde bulunan çek koçanları, kredi kartları, pasaport ve diğer evrakları bıraktığı öğrenildi. Terk edilen otomobil ve parçalanmış kasayı ise bir bahçenin bekçisi buldu.

TER DAMLALARINA BİYOLOJİK TEST
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, bahçe içinde geniş çaplı inceleme yaptı. Otomobil ve çelik kasanın bulunduğu alana şerit çeken ekipler, hırsızların bırakmış olabileceği delilleri tek tek inceledi. Kasa üzerinde bulunan ter damlalarının hırsızlar tarafından bırakılmış olabileceği ihtimalini değerlendiren olay yeri inceleme uzmanları, biyolojik inceleme için örnekler aldı. Polis ekipleri olay yerinde bulunan bir sigara izmaritini de incelemek üzere laboratuvara gönderdi. Olay yerinde bulunan diğer evraklar ise iş yeri sahibine teslim edildi.

TARLASINDA İKİNCİ KEZ KASA BULDU
Arabayatağı Mahallesi’ndeki tarlasına çalıntı kasa atıldığını tesadüfen gören Ahmet Y. ise, “Jandarma hırsızlık olduğunu söyleyince bakmak istedim. Tesadüfen bizim tarla çıktı. tTarlamızda bu olay başımıza ikinci kez geliyor” dedi.
Hırsızların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.