Hava Durumu

Holmen için ısrarcıyız

İki yeni transferi yalnız bırakmayan Başkan Erkan Körüstan, “En kısa sürede transferi bitireceğiz. En önemli noktamız orta saha. Yabancı hakkımızı o mevkide kullanacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2014 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2014 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Holmen için ısrarcıyız

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, transfer çalışmalarına en hızlı şekilde devam edeceklerini söyledi. Kısa sürede transferleri bitirmek istediklerinin altını çizen Körüstan, “Ara transfer dönemimiz kupa maçlarımız dolayısıyla biraz kısıtlı. İki transferimizi gördünüz. Orta sahaya da transfer yapmak istiyoruz. Tabii başka transferlerimiz de olacak ama en önemli transferimiz orta saha mevkii. Bu mevkii için 3-4 tane adayımız var.  Bir tane yabancı hakkımız var. Onu da orta saha için kullanacağız” dedi.

HOLMEN'DE ISRARCIYIZ

Transfer çalışmalarında isim vermek istemediğini belirten Körüstan, “Basında çıktığı için Holmen hakkında konuşabiliriz. Onunla ilgili Fenerbahçe kulübünden ret yanıtını aldık ama yine umutlarımız var çalışmalarımız sürüyor. Pinto ve Batalla için en ufak bir teklif yok. Biz de basından takip ediyoruz. Transfer dönemi salı günü (yarın) başlıyor. Hakan Aslantaş takımdan ayrılmak istiyor. Birkaç genç arkadaşımız var. Diğer oyunculara teklif olursa bakılır şu an kamp kadrosu belli” dedi.

4-5 puan daha fazla alabilirdik

Sezonun ilk yarısını iyi yerde bitiremediklerini belirten Körüstan, “4-5 puan daha fazla alabilirdik. İkinci yarı çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Türkiye Kupası'nda şampiyonluk istiyoruz. Ligde de Avrupa Ligi'ne gidebilmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.