Hava Durumu

Holmen'in Bursasporlu olması Kadlec'e bağlı

Bursaspor’un sezon başında kadrosuna katmak istediği ancak Olağanüstü Genel Kurul sebebiyle Fenerbahçe’ye kaptırdığı Samuel Holmen’in Yeşil Beyazlı renklere bağlanması için önünde tek engel var.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2013 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2013 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Holmen'in Bursasporlu olması Kadlec'e bağlı

Sezon arasında takıma katkı sağlayacak futbolcuları kadroya katmanın planlarını yapan Bursaspor, Fenerbahçe forması giyen Samuel Holmen’i renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile sözleşmesi sona eren ve Yeşil Beyazlılar’ın Olağanüstü Genel Kurulu olması sebebiyle Fenerbahçe ile anlaşan Holmen, Sarı Lacivertli takımda yabancı sınırlaması sebebiyle fazla forma şansı bulamadı.  

4 MAÇA ÇIKTI

3 Süper Lig, 1 de Türkiye Kupası karşılaşmasına çıkan Holmen’in Bursaspor’a transferinin ise Michael Kadlec’e bağlı olduğu öğrenildi. Çek futbolcunun sezon arasında transferinin gerçekleşmesi durumunda, İsveçli oyuncu Fenerbahçe’de kalacak. Kadlec’in transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise Holmen Fenerbahçe’den ayrılacak. Yeşil Beyazlılar bu durumun gerçekleşmesi halinde İsveçli futbolcuyu kadrosuna katacak.(Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.