Hava Durumu

Hosogai Bursaspor'da

Orta saha için transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Juraj Kucka’nın bonservisinin yüksek olması sebebiyle rotayı Almanya’ya çevirdi. Yeşil Beyazlılar, Hertha Berlin’den Hajime Hosogai ile 1 yıllık kiralık anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2015 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2015 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hosogai Bursaspor'da
ROTA ALMANYA

Bursaspor, orta saha arayışlarını aralıksız sürdürürken, Juraj Kucka’nın bonservis bedelindeki sıkıntı sebebiyle dün alternatifleri değerlendirmeye başlamıştı. Bu bağlamda daha önce görüşmede bulunulan Almanya Bundesliga ekibi Hertha Berlin’in Japon defansif orta saha oyuncusu Hajime Hosogai ile prensipte anlaşma sağlandı. 

MİLLİ OYUNCU

Japonya milli takımında da forma giyen 29 yaşında ve 1.76 boyundaki Hosogai, 2 yıldır Hertha Berlin takımında forma giyiyor. Kontratı 30.06.2017’de sona erecek oyuncu için Berlin ekibiyle el sıkışan Bursasporlu yetkililer, oyuncu satın alma opsiyonlu kiralayacak. Yola çıkan bugün Bursa’da sağlık kontrolünden geçecek ve ardından sözleşmeye imza atacak. 

MİLLİ OYUNCU

Japonya milli takımında 23 maça çıkan Hosogai, 1 gol atma başarısı gösterdi. Japon oyuncu defansif orta saha olmasına karşın kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi.  

JAPONYA'DAN ALMANYA'YA

Ülkesinin Urawa Reds takımından Almanya’nın yolunu tutan Hosogai, sırasıyla Augsburg, Bayer Leverkusen ve Hertha Berlin takımlarının formasını giydi. Oyuncu, Avrupa’da Almanya dışında bir ligde ilk kez forma giyecek. 

TÜRKİYE'YE GELDİ

Bursaspor'un anlaşmaya vardığı Japon oyuncu Hajime Hosogai, İstanbul'a geldi. Oyuncu sabah Bursa'da sağlık kontrolünden geçecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.