Hava Durumu

Huawei'den P10 modeli için şaşırtıcı itiraf!

Huawei P10 modelinde farklı bellek yongalarının kullanıldığının ve performans farkı yaşandığının ortaya çıkması ile birlikte, şirketten konu hakkında beklenen açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2017 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2017 00:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Huawei'den P10 modeli için şaşırtıcı itiraf!

MWC 2017'de tanıtılan ve kısa bir süre içerisinde kullanıcılar ile buluşan Huawei P10 modeli ile gerçekleştirilen performans testleri şaşırtıcı bir sonucun ortaya çıkmasına neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde Huawei'nin P10 ve P10 Plus modellerinde bellek yongalarını farklı üreticilerden tedarik ettiği ve bu nedenle cihazların farklı yongalar ile kullanıcılarla buluştuğu ortaya çıkmıştı.

Bu durumun cihazlar arasında herhangi bir farklılığa neden olup olmadığını soran kullanıcılar Huawei'den, bu konuda gerekli optimizasyonlarınyapıldığına dair bir cevap aldılar.

Huawei P10, farklı eMMC ve UFS yongaları ile geliyor!

Huawei'nin yanıtını teyit etmek için AndroBench ile çeşitli testler gerçekleştiren kullanıcılar, farklı bellek yongalarının kullanılmasının cihazlar arasında performans farklarına yol açtığını gördüler.

Huawei kullanıcılara yalan mı söylüyor? sorusunun akıllara gelmesine neden olan bu durum sonrasında, beklenen açıklama Huawei Tüketici İş Grubu CEO'su Richard Yu'dan geldi.

Weibo hesabı aracılığıyla bir paylaşımda bulunan Richard Yu, Huawei'nin bellek yongaları konusunda ortaya çıkan tartışmalara verdiği yanıtın kibirliolduğunu ve bunu uygun bulmadığını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.