Hava Durumu

Hurmacı: İpler benim elimde

Yeşil Beyazlılar'ın kaptanı yeni sezon öncesi motivasyonunu üst düzeyde tutuyor. Mevcut kadronun lideri konumundaki, deneyimli krampon antrenmanlardaki hırsıyla gençlere örnek oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2020 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2020 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hurmacı: İpler benim elimde

23 maçta 4 gol attı

Bursaspor'a geçen sezon başında transfer olan ve takıma oynadığı 23 maçta 4 gol bir asistlik performans katkı yapan Özer Hurmacı bu süreçte adını gördüğü sarı kartlar ve Adana Demirspor maçında takım arkadaşlarıyla yaşadığı Türkiye gündemine oturan tartışmayla duyurdu. Problem yaşadığı arkadaşlarının birer birer takımdan ayrılmasıyla yeniden Bursaspor'a dönen deneyimli krampon, bu sene bambaşka bir profille idmanlarda boy gösteriyor.

Takımın en yaşlısı

Genç kramponlara örnek olma adına antrenmanlarda daha fazla efor sarf eden Özer Hurmacı taktik provalarda da tecrübelerini forma savaşına giren yeni yeteneklere aktarmaya çalışıyor. Özer Hurmacı son antrenmandaki görüntüsüyle camiaya 'ipler benim elimde' mesajı verdi. 33 yaşındaki Özer Hurmacı takımdaki en yaşlı oyuncu durumunda. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Özer Hurmacı'nın kariyerinde toplam 413 maçta attığı 46 gol bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.